fbpx
Nalazite se ovdje: Blue Bear » Vijesti » Web stranica

Web stranica

Ova kategorija uključuje sve vrste web stranica, od jednostavnih statičnih stranica do složenih dinamičkih stranica s interaktivnim značajkama. Web-mjesta su dizajnirana za pružanje informacija, promidžbu poslovanja ili usluga ili ponudu mrežnih resursa korisnicima.

WordPress Zašto Ga Koristiti

WordPress Zašto Ga Koristiti

WordPress je najpopularniji sustav za upravljanje sadržajem (CMS) na svijetu, a koristi ga preko 40% svih web stranica na internetu. Njegova popularnost nije slučajnost – kombinira jednostavnost upotrebe, fleksibilnost i moćne značajke koje ga čine idealnim rješenjem za sve vrste web stranica, od osobnih blogova do složenih poslovnih portala.

Google My Business: Ključ Digitalnog Uspjeha

Google My Business: Ključ Digitalnog Uspjeha

U današnjem digitalnom dobu, prisutnost na internetu postala je nužnost za sve poslovne subjekte, bez obzira na veličinu i sektor u kojem djeluju. Jedan od alata koji vam može pomoći u povećanju vidljivosti i privlačenju novih kupaca je Google My Business.

Popularni CMS sustavi

Popularni CMS sustavi

Gotovo svaka tvrtka, organizacija ili pojedinac treba web stranicu. Bilo da želite pokrenuti blog, online trgovinu ili jednostavno predstaviti svoj rad, ključni alat koji vam može pomoći u tome je CMS (Content Management System) ili sustav za upravljanje sadržajem. CMS sustavi omogućuju jednostavno kreiranje, uređivanje i upravljanje sadržajem na web stranici bez potrebe za dubokim tehničkim znanjem.

Kako Poboljšati Brzinu Web Stranice

Kako Poboljšati Brzinu Web Stranice

Brzina web stranice postala je jedan od ključnih faktora za uspjeh online prisutnosti. Korisnici očekuju brza učitavanja stranica, a spora web stranica može rezultirati gubitkom posjetitelja i smanjenjem prihoda. Osim toga, brzina web stranice utječe i na SEO rangiranje, jer tražilice poput Googlea favoriziraju brže stranice.

Kako Izraditi Web Stranicu za Početnike

Kako Izraditi Web Stranicu za Početnike

Izrada web stranice može se činiti zastrašujućim zadatkom, posebno za početnike. U svijetu gdje se tehnološki trendovi brzo razvijaju, prisutnost na internetu, postala je ključna za osobne i poslovne svrhe. Bez obzira želite li podijeliti svoje hobije i interese, promovirati svoje poslovanje, ili čak pokrenuti online trgovinu, web stranica je savršen način za postizanje tih ciljeva.

Izrada Web Stranica Za Obrtnike

Izrada Web Stranica Za Obrtnike

Sve većim razvojem tehnologije, prisutnost na internetu nije luksuz, već je nužno. Bez obzira na veličinu ili djelatnost obrta, može značajno unaprijediti poslovanje i donijeti brojne prednosti.

Izrada Web Stranica Za Apartmane

Izrada Web Stranica Za Apartmane

Posjedovanje kvalitetne web stranice ključno je za uspjeh u turističkoj industriji. Ako iznajmljujete apartmane, moderna i funkcionalna web stranica može vam pomoći privući goste, povećati broj rezervacija i poboljšati ukupni dojam o vašem smještaju. U današnjem digitalnom dobu, maksimalno možete iskoristiti svoje online prisustvo

Sigurnosni Savjeti Za Web Stranicu

Sigurnosni Savjeti Za Web Stranicu

Sigurnost web stranica postaje sve važnija. Svaki vlasnik web stranice mora biti svjestan prijetnji koje vrebaju na internetu te poduzeti odgovarajuće mjere kako bi zaštitio svoju stranicu, podatke i korisnike.

Redizajn web stranica

Redizajn web stranica

Imate zastarjelu i nefunkcionalnu web stranicu? Vrijeme je za redizajn web stranica u modernim CMS sustavima. Saznajte više o redizajnu weba.

Optimizacija Performansi Pomoću Umjetne Inteligencije

Optimizacija Performansi Pomoću Umjetne Inteligencije

Brzina i učinkovitost ključni su za uspjeh web stranica i aplikacija. Optimizacija performansi postaje sve važnija. Umjetna inteligencija (AI) nudi inovativna rješenja koja mogu značajno poboljšati performanse sustava, povećati zadovoljstvo korisnika i unaprijediti...

Personalizacija sadržaja Pomoću Umjetne Inteligencije

Personalizacija sadržaja Pomoću Umjetne Inteligencije

U svijetu gdje je konkurencija sve oštrija, personalizacija sadržaja postaje ključni alat za privlačenje i zadržavanje korisnika. Umjetna inteligencija (AI) igra vitalnu ulogu u ovoj transformaciji, omogućavajući tvrtkama da pruže jedinstveno i prilagođeno iskustvo...

Umjetna inteligencija: Sigurnost i Prevencija Prevara

Umjetna inteligencija: Sigurnost i Prevencija Prevara

Sigurnost podataka i prevencija prevara postaju sve važniji aspekti poslovanja. Sve veći broj tvrtki okreće se umjetnoj inteligenciji (AI) kako bi poboljšale svoje sigurnosne protokole i zaštitile se od sve sofisticiranijih oblika prijevara. AI donosi nove mogućnosti...

Implementacija Virtualnih Asistenata u Poslovanje

Implementacija Virtualnih Asistenata u Poslovanje

Tehnologija igra ključnu ulogu u transformaciji poslovanja. Jedan od najnovijih trendova koji sve više postaje neizostavan dio modernih poslovanja je implementacija virtualnih asistenata. Ovi inteligentni sustavi, koji koriste umjetnu inteligenciju (AI) i tehnologiju...

Usluge:

  • Izrada web stranica
  • Izrada web trgovina
  • Izrada web aplikacija
  • Izrada desktop aplikacija
  • Izrada mobilnih aplikacija
  • Web hosting
  • SEO optimizacija
  • Digitalni marketing
  • Grafički dizajn
  • Održavanje weba
Zatražite ponudu

Imate projekt na umu?

Započnimo suradnju i realizirajmo Vašu ideju.