fbpx
Nalazite se ovdje: Blue Bear » Vijesti » Web stranica » Redizajn web stranica

Redizajn web stranica

Imate zastarjelu i nefunkcionalnu web stranicu? Vrijeme je za redizajn web stranica u modernim CMS sustavima. Saznajte više o redizajnu weba.
Autor: Blue Bear
Objavljeno: 07. studenoga. 2023.
Kategorija: Web stranica
Oznake: Joomla | Wordpress

U ovom blog članku Vam donosimo informacije kada i zašto je potreban redizajn web stranica.

Došli ste do ključnog trenutka u kojem ste prepoznali potrebu za redizajnom web stranice. Ova odluka često proizlazi iz uvjerljivih razloga, niza identificiranih bolnih točaka ili jednostavno spoznaje da su web-tehnologije koje se brzo razvijaju ostavile vaše web-stranice zastarjele.

Stalno promjenjiv digitalni krajolik zahtijeva prilagodljivost, zbog čega je redizajn web stranice bitan pothvat da biste ostali relevantni i osigurali da vaša online prisutnost ostane učinkovita.

Bilo da se radi o obnovi vizualne privlačnosti vaše web stranice, nadogradnji njezine tehnologije ili osvježavanju sadržaja, razmišljate o angažiranju agencije za web dizajn koja će odgovoriti na vaše specifične potrebe.

Međutim, prije nego što zatražite usluge web agencije, neophodno je provesti detaljnu samoprocjenu kako biste utvrdili prirodu svojih zahtjeva. Iako postoje brojna valjana opravdanja za transformaciju vaše web stranice, postoje i manje zdravi, često subjektivni razlozi.

Na primjer, jedno često citirano subjektivno obrazloženje je: ‘To mi se više ne sviđa.’ Takvi su osjećaji osobni i podložni individualnim preferencijama, obično od nekoga tko je u svakodnevnoj interakciji s web mjestom. Ali pitanje koje je uistinu važno je sljedeće: Kakva je percepcija vaših kupaca i korisnika? Oni su glavni dionici uspjeha vaše web stranice. Jesu li vaši klijenti zadovoljni sadržajem i funkcionalnošću koju nudi vaša web stranica?

Utvrđivanje potrebe za redizajnom web stranice: četiri ključna pitanja

Procjena je li vašoj web stranici potreban redizajn ključna je za održavanje njezine učinkovitosti. Ovdje četiri ključna pitanja mogu voditi vaš proces donošenja odluka:

  1. Je li vaš web dizajn zastario i loše funkcionira?
  2. Privlači li vaša web stranica još uvijek nove kupce ili potencijalne kupce?
  3. Jesu li se pojavile pritužbe u vezi s korisničkim iskustvom ili problemima s dizajnom?
  4. Je li vidljivost vaše web stranice na tražilicama smanjena ili je loše rangirana?

Ako je vaš odgovor na bilo koje od ovih pitanja potvrdan, to je jasan pokazatelj da je redizajn web stranice u redu.

Još jedan uvjerljiv razlog za nastavak redizajna je pojava nove poslovne strategije ili revidiranih ciljeva. Kada vaša tvrtka promijeni smjer ili uvede nove proizvode, razmatranje vaše ciljne publike i načina na koji se vaša web stranica usklađuje s ovim novim ciljevima postaje ključno.

Započinjanje puta redizajna web stranice

Nakon što ste se uvjerili da svom projektu redizajna web stranice pristupate s ispravnim načinom razmišljanja, sljedeći korak nije odmah kontaktiranje vaše agencije iz snova za novi dizajn i fontove.

Nekoliko je bitnih pripremnih koraka koji bi trebali prethoditi traženju agencije. Prije nego što stupite u kontakt s potencijalnim agencijama, trebali biste proći kroz tri ključne interne pripremne faze koje obuhvaćaju:

  1. Usklađivanje vaših ciljeva s vremenskim okvirom i proračunom
  2. Procjena vaših tehnoloških zahtjeva, uključujući izbor CMS sustava
  3. Prikupljanje i analiza sadržaja za vašu novu web stranicu

Osim toga, razmislite o tome što je na vašem popisu želja za novu web stranicu. Trebate li jednostavan redizajn, novi CMS sustav, potpunu reviziju tehnologije, svježi sadržaj, ažurirane medije poput fotografija i videa ili sveobuhvatnu SEO strategiju s optimizacijom za tražilice? Od vitalne je važnosti uračunati sve ove komponente u proračun.

Određivanje prijelaza sadržaja i funkcionalne integracije

Ključni aspekt vaše strategije redizajna web stranice uključuje odlučivanje koliko će sadržaja vašeg postojećeg web-mjesta pronaći svoje mjesto u novom dizajnu i koliko ćete novog sadržaja morati izraditi. Definicija vaših potreba za sadržajem trebala bi biti prvi prioritet, budući da visokokvalitetni sadržaj ostaje kamen temeljac iznimne web stranice.

Uz to, razmislite trebate li integrirati postojeće funkcionalnosti, poput platforme za e-trgovinu ili web trgovine. Ova integracija može zahtijevati dodatna testiranja kako bi se osigurala kompatibilnost s cjelokupnom strukturom web stranice.

Responzivni dizajn: moderan standard

U suvremenom digitalnom krajoliku, sve novorazvijene web stranice uključuju responzivan dizajn, osiguravajući besprijekoran prikaz na čitavom spektru uređaja, od pametnih telefona preko tableta do stolnih računala. S responzivnim dizajnom nema potrebe za izradom posebne ‘mobilne web stranice’ jer korisničko iskustvo ostaje dosljedno izvrsno.

Profesionalne usluge redizajna web stranica

U središtu naših usluga redizajna web stranica nepokolebljiva je predanost poboljšanju vašeg krajnjeg rezultata. Primarni cilj vaše nove web stranice je privući veći promet, privući veći broj potencijalnih klijenata, što u konačnici povećava vaš prihod.

Redizajn i SEO optimizacija web stranica

Osnaživanje poslovnog rasta putem usluga redizajna web stranica

U današnjem digitalnom krajoliku, privlačnost web stranice igra ključnu ulogu u privlačenju i zadržavanju korisnika. Da biste to iskoristili, neophodno je uložiti u tvrtku za redizajn web stranice koja može pružiti i vizualnu privlačnost i učinkovitost. Ako vašoj web stranici nedostaje estetski ili funkcionalni izgled, to je znakovit znak da je vrijeme da istražite profesionalne usluge za redizajn web stranica.

U Blue Bearu, naš pristup redizajnu web stranica isprepleten je sa snažnim fokusom na SEO optimizaciju. To osigurava da web stranica koju izrađujemo ne samo da odiše vizualnom izvrsnošću, već i osigurava bolje rangiranje u rezultatima pretraživanja, proširuje svoju vidljivost za mnoštvo ključnih riječi i daju poboljšani povrat ulaganja. Istražite naš web portfelj da biste vidjeli naš rad.

Jeste li spremni transformirati svoju zastarjelu web stranicu?

Obratite nam se danas i zatražite ponudu za redizajn web stranica. Posvećeni smo isporuci profesionalne web stranice koja podiže vašu online prisutnost i potiče dugotrajan učinak.

Influencer marketing

Influencer marketing

Digitalni marketing nije jedinstvena cjelina – to je složena međuigra SEO-a, oglasa, društvenih medija, marketinga putem e-pošte i utjecajnog marketinga. Izrada ovog mozaika zahtijeva pristup prilagođen različitim klijentima i različitim ciljevima. Saznajte kako...

Kako do više konverzija na web stranici?

Kako do više konverzija na web stranici?

Posjeti web stranici sami po sebi nemaju značaj osim ako posjetitelji ne poduzmu nešto. Konverzije, u rasponu od kupnje do prijave za newsletter ili ispunjavanja obrasca za kontakt, željeni su rezultati koji doista pokreću vašu online prisutnost. Stoga, donosimo...

Zaštita WordPress stranica

Zaštita WordPress stranica

U krajoliku mrežne prisutnosti koji se stalno razvija, WordPress je najpoželjniji izbor, pokretajući više od polovice svih web stranica na internetu. Ipak, ova popularnost također privlači neželjenu pozornost kibernetičkih kriminalaca, čineći Wordpress stranice...

5 načina kako koristiti ChatGPT za SEO optimizaciju

5 načina kako koristiti ChatGPT za SEO optimizaciju

Upoznajte ChatGPT i načine kako ga iskoristiti za SEO optimizaciju. Vjerojatno vam nisu strani pojam i nevjerojatan alat, ChatGPT. Od svog debija 30. studenog 2022. oborio je rekorde na tržištu. U samo pet dana privukla je više od milijun korisnika i tako postala...

Kako napisati kvalitetan blog

Kako napisati kvalitetan blog

Stvaranje snažne online prisutnosti: Umijeće marketinga sadržaja U digitalnom krajoliku, sadržaj dominira kao kamen temeljac za uspostavljanje robusnog internetskog identiteta. Namjerno stvaranje i širenje sadržaja, s ciljem povećanja prometa i povećanja...

Trebate kvalitetnu i povoljnu web stranicu?

Izrada web stranica uz super brzi web hosting. Moderne responzive i povoljne web stranice koje će odgovarati Vašem poslovanju, dati bolje rezultate i privući nove klijente.

Zatražite ponudu

Imate projekt na umu?

Započnimo suradnju i realizirajmo Vašu ideju.

Share This