fbpx

Održavanje web stranica, trgovina i aplikacija

Održavanje weba
Povjerite nam održavanje vaših web stranica, aplikacija i trgovina. Zaštitimo Vaše web trgovine, stranice i aplikacije. Osigurajmo nesmetan i pouzdan rad Vašeg weba
Kontaktirajte nas
Održavanje weba
Nalazite se ovdje: Blue Bear » Usluge » Održavanje weba

Prepustite nam brigu oko Vaših web stranica i trgovina za bolje rezultate

Povjerite nam održavanje Vašeg weba

Sigurne, brze i efikasne web stranice

Održavanje weba uključuje ažuriranje softvera, provjeru sigurnosti, otklanjanje grešaka i optimiziranje brzine. To je glavni korak u održavanju web stranice u optimalnom stanju i pružanju boljeg korisničkog iskustva. Održavanje weba pruža pouzdanu stručnu pomoć kako bi se osiguralo da se web stranica održava u optimalnom stanju. Na taj način, web stranica će biti sigurna, brza i efikasna te će pružiti najbolja iskustva posjetiteljima.

Joomla CMS održavanje
Wordpress CMS održavanje

Poboljšane performanse i sigurnost uz održavanje web stranica

Nemojte zanemarivati Vašu stranicu, web stranicu je potrebno neprekidno održavati kako biste bili sigurni da će ostvarivati Vaše ciljeve.

Cjelokupno rješenje održavanja web stranica

Održavanje CMS sustava

Održavanje web stranica - ažuriranje CMS-a

Ažuriranje CMS-a

Redovito ažuriranje CMS platforme je od vitalne važnosti za sigurnost i performanse vaše web stranice. Ova usluga uključuje ažuriranje CMS-a na najnoviju verziju, što osigurava sigurnost i optimizira performanse vaše web stranice.

Održavanje weba - backup

Backup podataka

Izrada redovitih sigurnosnih kopija vaših podataka važna je za sprečavanje gubitka podataka u slučaju problema sa serverom ili drugim tehničkim poteškoćama.

Održavanje web stranica - ažuriranje dodataka

Ažuriranje dodataka

Redovito ažuriranje dodataka je od vitalne važnosti za sigurnost i performanse vaše web stranice. Ova usluga uključuje ažuriranje dodataka na najnoviju verziju, što osigurava sigurnost i optimizira performanse vaše web stranice.

Održavanje weba - optimizacija

Optimizacija brzine učitavanja

Ova usluga poboljšava brzinu učitavanja vaše web stranice i poboljšava performanse web stranice, što pozitivno utječe na korisničko iskustvo i SEO rangiranje.

Održavanje weba - sigurnost

Sigurnosna provjera

Usluga sigurnosne provjere obuhvaća skeniranje vaše web stranice na sigurnosne prijetnje, poput virusa, malicioznog softvera i hakera. Usluga Brzog eliminiranja i osiguranja sigurnosti vaše web stranice.

Održavanje weba - popravak

Popravak oštećenja

Ako vaša web stranica doživi oštećenja, bilo da je riječ o napadu hakera ili tehničkom kvaru, usluga popravka oštećenja web stranice brzo će riješiti problem.

Održavanje 
 po povoljnim cjenama

Paketi prilagođeni Vašim potrebama za sigurne web stranice

Cijena održavanja weba

U cijene nije uračunat PDV

1€ = 7.53450 kn

FAQ – održavanje weba

Često postavljena pitanja i odgovori na njih

1. Kako mogu održavati svoju web stranicu?

Kako biste održavali svoju web stranicu ili web trgovinu, možete je redovito ažurirati, izravno uređivati njezin izgled i sadržaj te provjeravati da li je pravilno postavljena. Također, trebate redovito ažurirati svoju web stranicu kako biste uvijek bili u toku s najnovijim tehnologijama web dizajna.

2. Kako mogu zaštititi svoju web stranicu?

Da biste zaštitili svoju web stranicu, trebate koristiti sigurnosne mjere kao što su enkripcija podataka, provjera autentičnosti korisnika i provjera sigurnosnih protokola. Također, trebate redovito provjeravati da li se na vašoj web stranici nalaze zlonamjerni softveri i skenirati svoju web stranicu jednom mjesečno za zaštitu od zlonamjernog softvera. Važno je imati i kvalitetan web hosting.

3. Koje alate mogu koristiti za održavanje svog web mjesta?

Postoje mnoge alate koje možete koristiti za održavanje svog web mjesta, uključujući web dizajnerske alate, CMS alate, analitičke alate, SEO alate i alate za zaštitu od zlonamjernog softvera. Ovi alati vam mogu pomoći da redovito ažurirate i održavate svoju web stranicu, te da zaštitite web stranicu od zlonamjernog softvera.

4. Kako mogu optimizirati svoju web stranicu za tražilice?

Da biste optimizirali svoju web stranicu za tražilice, trebate se fokusirati na optimizaciju sadržaja i strukture web stranice, te koristiti SEO alate kako biste poboljšali svoj rangiranje u tražilicama. Također, trebate redovito ažurirati svoju web stranicu, koristiti relevantne ključne riječi i podijeliti svoj sadržaj na društvenim mrežama.

5. Kako mogu izraditi sigurne lozinke za svoju web stranicu?

Da biste izradili sigurne lozinke za svoju web stranicu, trebate koristiti kompleksne lozinke koje sadrže velika i mala slova, brojeve i znakove. Također, trebate redovito mijenjati svoje lozinke i koristiti različite lozinke za različite račune. Također, preporuča se da koristite alate za upravljanje lozinkama kako biste ih lako zapamtili.

6. Zašto je važno održavati web stranicu?

Održavanje je ključno za izvrsno korisničko iskustvo. Uz to, osigurati će da sve uvijek radi glatko. Nedostatak održavanje može uzrokovati probleme sa zastarijelim softwerom, zastojima na web stranici, sigurnosnim rizicima i lošom izvedbom. Ne zanemarujte održavanje Vaših web stranica.

7. Utječe li održavanje na rank u tražilici?

Upravo tako, održavanje web stranice u pravom trenutku s relevantnim informacijama pomaže u poboljšanju njezinog rangiranja u SERP-ovima. Kada redovito objavljujete nove sadržaje, osiguravate sigurnost web stranice, pravilno indeksirate stranice, koristite odgovarajuće veze i meta podatke, privlačite pretraživače da posjete vašu web stranicu i time unapređujete njezino rangiranje na tražilici. Dakle, nije dovoljno samo imati web stranicu, nego ju je važno održavati ažurnom i relevantnom kako bi se ostvarili željeni rezultati.

8. Koliko često bi trebalo ažurirati web stranicu?

Preporučuje se ažuriranje web stranice barem jednom mjesečno, ali ako imate puno sadržaja ili često objavljujete nove vijesti, možda biste trebali razmotriti ažuriranje stranice češće.

9. Što uključuje održavanje web stranice?

Održavanje web stranice uključuje redovito ažuriranje sadržaja, sigurnosne provjere, redovite sigurnosne kopije, popravke grešaka, optimizaciju brzine učitavanja, provjeru poveznica, provjeru indeksiranja pretraživača i još mnogo toga.

10. Kako mogu provjeriti je li moja web stranica sigurna?

Postoje alati poput Google Search Console-a koji mogu pomoći u provjeri sigurnosti vaše web stranice. Osim toga, redovito ažuriranje softvera, sigurnosne kopije i provjera SSL certifikata također su važni koraci u održavanju sigurnosti web stranice.

Što naši klijenti kažu o nama

Pružamo kvalitetnu i pouzdanu uslugu

Poštovani, ovim putem željeli bismo zahvaliti na visokoj profesionalnosti koju ste pokazali od samog početka naše suradnje. Vaše ideje, kooperativnost, pouzdanost, dostupnost, razumijevanje i učinkovitost su za svaku pohvalu. Mlade, ugodne i susretljive osobe koje s nevjerojatnom lakoćom obavljaju nama bitne zadatke i u koje se uvijek možemo pouzdati.

Adela Osvaldić

Tajnik, HVIDR-a RH

U vrijeme kad je krenula pandemija kao event branša morali smo neka događanja preseliti online i vaša predanost projektu odrazila se u svakom aspektu našeg poslovanja. Uspjeli smo zadržati poslovnu sigurnost, implementirali smo nove tehnike u poslovanje. Vaš detaljan i kreativan pristup uspješno je postavio naš posao online.

Darijo Ledić

Direktor, B2B obrt za usluge

Ja sam za ovaj posao izrade web stranice odabrao Blue-bear i moram reći da sam se ugodno iznenadio brzinom kojom smo obuhvatili, dizajnirali i prezentirali projekt CEV technologies putem web stranice, mogu samo reći da je Blue-bear vrlo ozbiljno, ažurno i profesionalno odradio svoj dio posla i svakako mogu preporučiti suradnju sa dečkima iz Blue-beara.

Ivica Blažević

Direktor, CEV Technologies

Izrada web stranice CEV Technologies
Izrada web trgovine Funky Food
Izrada web stranice HVDIR-a RH
Izrada web stranice Kolar
Izrada web aplikacije Serbia business run
Izrada web stranice Dobri dom Vinkovci

Posljednji blog članci o web stranicama, trgovinama i aplikacijama

Blog – održavanje weba

Zaštita WordPress stranica
Zaštita WordPress stranica

U krajoliku mrežne prisutnosti koji se stalno razvija, WordPress je najpoželjniji izbor, pokretajući više od polovice svih web stranica na internetu. Ipak,...

Web pristupačnost
Web pristupačnost

Web pristupačnost: Zašto je važno da vaša web stranica bude dostupna svima Web dostupnost, odnosno pristupačnost, predstavlja dizajniranje web stranica tako...

Kako poboljšati korisničko iskustvo?
Kako poboljšati korisničko iskustvo?

Korisničko iskustvo (eng. user experience ili UX) predstavlja ključni faktor koji utječe na to hoće li vaši posjetitelji ostati na vašoj web stranici ili će...

Zaštita od SPAM-a
Zaštita od SPAM-a

Nema sumnje da spam predstavlja veliki problem u današnjem digitalnom svijetu. Iako se većina ljudi susreće s neželjenom poštom u svojoj e-pošti, spam se...

Zatražite ponudu

Imate projekt na umu?

Započnimo suradnju i realizirajmo Vašu ideju.