fbpx

Izrada modernih i povoljnih web stranica

Izradimo Vam novu web stranicu uz super brzi web hosting. Web stranice koje će odgovarati Vašem poslovanju.

blue-bear-naslovna

Vrhunska i povoljna usluga kvalitetnih i održivih web stranica

Dizajn i izrada web stranica uz održavanje i podršku, seo optimiziciju, digitalni marketing i najbrži web hosting

Stvorite jedinstven i profesionalan web-sajt s našom pomoći! Kao IT tvrtka specijalizirana za izradu web-stranica, pružamo kompleksne usluge kreiranja i optimizacije vašeg online prisustva. Od dizajna do programiranja, mi smo tu da vam pomognemo da postignete željeni rezultat. Naš tim stručnjaka u Hrvatskoj će raditi s vama kako bi razumjeli vaše potrebe i zahtjeve, te kreirati web stranice koje će odgovarati vašem poslovanju i privući više posjetitelja. Također ćemo se brinuti o optimizaciji vašeg sajta za pretraživače (SEO) kako bi vaš sajt bio lakše pronađen na Google-u i drugim pretraživačima. Ne oklijevajte i kontaktirajte nas danas kako biste dobili besplatnu procjenu i prvi korak prema vašem uspješnom online prisustvu!
$

UPIT

dizajn

DIZAJN

izrada

IZRADA

test

TEST

produkcija

PRODUKCIJA

Naše vještine

WordPress 100%
Joomla! 100%
HTML + CSS + JS 100%
Bootstrap 100%
PHP 100%

Izrada vrhunskih web stranica

Uz povoljne cijene

Realizirajmo Vaš projekt

Kontaktirajte nas

Putem maila ili telefonski

Rado ćemo Vam pomoći

Unikatan i responzivan dizajn

Izradimo Vam  unikatan i privlačan dizajn prilagođen svim uređajima i veličinama ekrana.

CMS sustavi i custom rješenja

Izradimo Vam funkcionalnu web stranicu uz mogućnost samostalnog upravljanja sadržajem.

NVMe2 Web hosting i SSL certifikat

Postavimo Vaše web stranice na brzi i siguran server s redovitima backup-ima uz SSL certifikat.

SEO optimizacija i održavanje

Optimizirajmo Vaše web stranice za internetske pretraživaće i osigurajmo nesmetan rad.

Poboljšajmo Vam 
 po super cijeni

Pogledajte web stranice koje smo nedavno izradili

Primjeri web stranica

Salon pasa Medo

Salon pasa Medo

InMediasRes

InMediasRes

MerTech metali

MerTech metali

Paketi prilagođeni Vašim potrebama za uspješne web stranice

Paketi izrade web stranica

U cijene nije uračunat PDV

1€ = 7.53450 kn

"Ja sam za ovaj posao izrade web stranice odabrao Blue-bear i moram reći da sam se ugodno iznenadio brzinom kojom smo obuhvatili, dizajnirali i prezentirali projekt CEV technologies putem web stranice, mogu samo reći da je Blue-bear vrlo ozbiljno, ažurno i profesionalno odradio svoj dio posla i svakako mogu preporučiti suradnju sa dečkima iz Blue-beara."

Ivica Blažević

Direktor, CEV technologies

Često postavljena pitanja i odgovori na njih

FAQ

1. Kako stvoriti web stranicu?

Stvaranje web stranice može biti zastrašujuće za neiskusne početnike, ali uz odgovarajući alat i ispravnu strukturu, možete lako stvoriti profesionalnu web stranicu. Prvo, potrebno je odabrati prikladan web hosting paket i registrirati ime domene. Nakon toga, možete instalirati CMS (Content Management System) poput WordPressa ili Joomle. Također, potrebno je da odaberete dizajn teme i instalirate odgovarajuće pluginove. Kada to učinite, možete početi dodavati sadržaj u CMS i stvoriti svoju web stranicu.

2. Koje alate trebam za stvaranje web stranice?
Za stvaranje web stranice potrebno je imati hosting paket, ime domene, CMS (Content Management System), dizajn teme, pluginove i odgovarajuće alate za uređivanje i dodavanje sadržaja. Također, potrebno je imati iskustvo u pisanju koda i dizajnu da bi se web stranica postigla željeni izgled i funkcionalnost.
3. Kako pronaći pouzdan web hosting?
Najbolji način za pronaći pouzdan web hosting je istraživanje različitih hosting paketa i usporedba njihovih prednosti i nedostataka. Također, potrebno je provjeriti recenzije i preporuke o hosting pružateljima usluga. Preporučujemo da odaberete hosting pružatelja koji nudi SSL certifikat, neograničen prostor za pohranu i podršku za različite platforme.
4. Kako odabrati dizajn teme za web stranicu?
Kada odabirete dizajn temu za web stranicu, prvo trebate odrediti cilj stranice. Potrebno je odabrati temu koja će se lako podesiti i koja će biti prilagođena potrebama vaše stranice. Također, trebate provjeriti je li tema prilagodljiva na različitim uređajima i ima li fleksibilne opcije uređivanja.
5. Kako dodati sadržaj na web stranicu?

Kada instalirate CMS (Content Management System) poput WordPressa ili Joomle, moguće je jednostavno dodati sadržaj na web stranicu. Možete izabrati između različitih vrsta sadržaja, uključujući blog postove, slike, video i audio datoteke. Također, moguće je uređivati postojeći sadržaj i dodavati nove podstranice na web stranicu. Osim sadržaja za kvalitetnu web stranicu važna je i dobra SEO optimizacija, te stalno održavanje web stranica.

ciljevi

Imate projekt na umu?

Započnimo suradnju i realizirajmo Vašu ideju.