fbpx

Izrada modernih i povoljnih web stranica za sve tvrtke

Izrada web stranica

Izrada web stranica uz super brzi web hosting. Moderne responzive i povoljne web stranice koje će odgovarati Vašem poslovanju, dati bolje rezultate i privući nove klijente.

Kontaktirajte nas
Izrada web stranica
Nalazite se ovdje: Blue Bear » Usluge » Izrada web stranica

Vrhunska i povoljna usluga izrade kvalitetnih i održivih web stranica

Dizajn i izrada web stranica uz održavanje, podršku i SEO

Unikatan i responzivan dizajn web stranica

Unikatan i responzivan dizajn web stranica

Danas je ključno imati responzivan dizajn web stranica, bez obzira na veličinu vašeg poslovanja. Uz rast mobilne uporabe, važno je optimizirati web dizajn kako biste privukli raznoliku publiku.

Osiguravamo da vaša web stranica izgleda sjajno na svim uređajima – od telefona i tableta do računala.

CMS sustavi i custom web stranice

CMS sustavi i custom web stranice

Upravljanje web sadržajem ključno je za većinu web stranica, pružajući jednostavno održavanje i ažuriranje proizvoda, slika i sadržaja.

Koristeći moćne CMS alate poput Joomla i WordPress, nudimo izvanredne web stranice, web shopove i prilagođena rješenja.

SEO optimizacija i održavanje web stranica

SEO optimizacija i održavanje web stranica

Pomažemo vašim kupcima da pronađu vašu web stranicu među brojnim drugima. Otkrivamo što vaši kupci traže i nastojimo prirodno privući veći dio vaše ciljne publike na web stranicu.

Kroz SEO uspostavljamo povezanost između vaših klijenata i vašeg poslovanja.

NVMe2 web hosting za web stranice

NVMe2 Web hosting za web stranice

Naš NVMe2 web hosting predstavlja vrhunsku uslugu za one koji traže brz i pouzdan hosting za svoje web stranice.

Ova tehnologija omogućava ubrzanje učitavanja stranica i smanjenje vremena odziva, pružajući posjetiteljima vrhunsko iskustvo pregledavanja.

Izrada web stranica dizajnom prilagođenim Vama

Izrada web stranica svih oblika

Izrada web stranice za iznajmljivače

Kreiramo web stranice za iznajmljivače, apartmane, restorane, kampove i hotele. Osigurajte svoju online prisutnost s našim prilagođenim rješenjima.

Izrada web stranice za odvjetnike i udruge

Stvaramo web stranice za odvjetnike, odvjetnička društva i udruge. Osvježite svoje online predstavljanje s našim profesionalnim rješenjima.

Izrada web trgovina

Izrađujemo web shopove s integriranim kartičnim plaćanjem i pružamo potpunu podršku. Uđite u dinamični svijet e-poslovanja s našim stručnim timom!

Izrada web stranica za tvrtke i obrte

Izrađujemo poslovne i korporativne web stranice u CMS sustavima s responzivnim dizajnom, pružajući moderna rješenja koja odražavaju profesionalnost poslovnih subjekata.

Izrada web stranica za OPG

Stvaramo web stranice za obiteljska poljoprivredna gospodarstva, poljoprivredne tvrtke i zadruge. Podignite svoje online prisustvo s našim prilagođenim rješenjima.

Izrada web stranica za tijela lokalne uprave

Stvaramo web stranice za gradove, općine, županije te ostala tijela javne uprave. Pružamo moderna rješenja koja podržavaju transparentnost i komunikaciju s građanima.

SEO optimizirante web stranice

Od domene do marketinga

Izrađujemo SEO optimizirane web stranice

Od dizajna do programiranja, mi smo tu da vam pomognemo da postignete željeni rezultat. Naš tim stručnjaka u Hrvatskoj će raditi s vama kako bi razumjeli vaše potrebe i zahtjeve, te kreirati web stranice koje će odgovarati vašem poslovanju i privući više posjetitelja. Također ćemo se brinuti o optimizaciji vašeg sajta za pretraživače (SEO) kako bi vaš sajt bio lakše pronađen na Google-u i drugim pretraživačima. Ne oklijevajte i kontaktirajte nas danas kako biste dobili besplatnu procjenu i prvi korak prema vašem uspješnom online prisustvu! Izrada modernih i povoljnih web stranica za sve tvrtke.

Izrađujemo web stranice koje izgledaju sjajno i rade izvrsno. I to činimo na najučinkovitiji mogući način.

Posljednje izrađene web stranice

Primjeri izrade web stranica

MF Coding

MF Coding

ownvia

ownvia

Kulturist

Kulturist

Paketi izrade web stranica

Cijena izrade web stranica prilagođena Vašim potrebama

U cijene nije uračunat PDV

FAQ – izrada web stranica

Često postavljena pitanja i odgovori na njih

1. Kako napraviti web stranicu?

Izrada web stranice može biti zastrašujuća za neiskusne početnike, ali uz odgovarajući alat i ispravnu strukturu, možete lako napraviti profesionalnu web stranicu. Prvo, potrebno je odabrati prikladan web hosting paket i registrirati ime domene. Nakon toga, možete instalirati CMS (Content Management System) poput WordPressa ili Joomle. Također, potrebno je da odaberete dizajn teme i instalirate odgovarajuće pluginove. Kada to učinite, možete početi dodavati sadržaj u CMS i izraditi svoju web stranicu.

2. Koje alate trebam za izradu web stranice?

Za izradu web stranice potrebno je imati hosting paket, ime domene, CMS (Content Management System), dizajn teme, pluginove i odgovarajuće alate za uređivanje i dodavanje sadržaja. Također, potrebno je imati iskustvo u pisanju koda i dizajnu da bi web stranica postigla željeni izgled i funkcionalnost.

3. Kako pronaći pouzdan web hosting?

Najbolji način za pronaći pouzdan web hosting je istraživanje različitih hosting paketa i usporedba njihovih prednosti i nedostataka. Također, potrebno je provjeriti recenzije i preporuke o hosting pružateljima usluga. Preporučujemo da odaberete hosting pružatelja koji nudi SSL certifikat, neograničen prostor za pohranu i podršku za različite platforme.

4. Kako odabrati dizajn teme za web stranicu?

Kada odabirete dizajn temu za web stranicu, prvo trebate odrediti cilj stranice. Potrebno je odabrati temu koja će se lako podesiti i koja će biti prilagođena potrebama vaše stranice. Također, trebate provjeriti je li tema prilagodljiva na različitim uređajima i ima li fleksibilne opcije uređivanja.

5. Kako dodati sadržaj na web stranicu?

Kada instalirate CMS (Content Management System) poput WordPressa ili Joomle, moguće je jednostavno dodati sadržaj na web stranicu. Možete izabrati između različitih vrsta sadržaja, uključujući blog postove, slike, video i audio datoteke. Također, moguće je uređivati postojeći sadržaj i dodavati nove podstranice na web stranicu. Osim sadržaja za kvalitetnu web stranicu važna je i dobra SEO optimizacija, te stalno održavanje web stranica.

Što naši klijenti kažu o nama

Pružamo kvalitetnu i pouzdanu uslugu

Poštovani, ovim putem željeli bismo zahvaliti na visokoj profesionalnosti koju ste pokazali od samog početka naše suradnje. Vaše ideje, kooperativnost, pouzdanost, dostupnost, razumijevanje i učinkovitost su za svaku pohvalu. Mlade, ugodne i susretljive osobe koje s nevjerojatnom lakoćom obavljaju nama bitne zadatke i u koje se uvijek možemo pouzdati.

Adela Osvaldić

Tajnik, HVIDR-a RH

U vrijeme kad je krenula pandemija kao event branša morali smo neka događanja preseliti online i vaša predanost projektu odrazila se u svakom aspektu našeg poslovanja. Uspjeli smo zadržati poslovnu sigurnost, implementirali smo nove tehnike u poslovanje. Vaš detaljan i kreativan pristup uspješno je postavio naš posao online.

Darijo Ledić

Direktor, B2B obrt za usluge

Ja sam za ovaj posao izrade web stranice odabrao Blue-bear i moram reći da sam se ugodno iznenadio brzinom kojom smo obuhvatili, dizajnirali i prezentirali projekt CEV technologies putem web stranice, mogu samo reći da je Blue-bear vrlo ozbiljno, ažurno i profesionalno odradio svoj dio posla i svakako mogu preporučiti suradnju sa dečkima iz Blue-beara.

Ivica Blažević

Direktor, CEV Technologies

Izrada web stranice CEV Technologies
Izrada web trgovine Funky Food
Izrada web stranice HVDIR-a RH
Izrada web stranice Kolar
Izrada web aplikacije Serbia business run
Izrada web stranice Dobri dom Vinkovci

Zadnji blog članci o izradi web stranica

Blog – izrada web stranica

Redizajn web stranica
Redizajn web stranica

U ovom blog članku Vam donosimo informacije kada i zašto je potreban redizajn web stranica. Došli ste do ključnog trenutka u kojem ste prepoznali potrebu za...

Prednosti web stranice
Prednosti web stranice

Web stranice su postale neizostavan dio modernog poslovanja. Gotovo svaka tvrtka, neovisno o veličini i industriji, ima svoju web stranicu. U ovom blog članku...

Zatražite ponudu

Imate projekt na umu?

Započnimo suradnju i realizirajmo Vašu ideju.