fbpx

Izrada modernih i povoljnih web trgovina

Izradimo Vam novu web trgovinu uz super brzi web hosting. Web shop koji će odgovarati Vašem poslovanju.

blue-bear-naslovna

Vrhunska i povoljna usluga kvalitetnih i održivih web trgovina

Dizajn i izrada web trgovina uz održavanje i podršku, seo optimiziciju, digitalni marketing i najbrži web hosting

Stvorite uspješnu online trgovinu s našom pomoći! Kao IT tvrtka specijalizirana za izradu web trgovina, pružamo kompleksne usluge kreiranja i optimizacije vašeg online prodajnog kanala. Od dizajna do programiranja, mi smo tu da vam pomognemo da postignete željeni rezultat.
Naš tim stručnjaka će raditi s vama kako bi razumjeli vaše potrebe i zahtjeve te kreirali web trgovinu koja će odgovarati vašem poslovanju i privući više kupaca. Osigurat ćemo da vaša trgovina bude jednostavna za korištenje, sigurna i optimizirana za pretraživače (SEO) kako bi vaša trgovina bila lakše pronađena na Google-u i drugim pretraživačima. Nudimo i opciju integracije vaše web trgovine s društvenim mrežama, CRM sistemima te drugim alatima, kako biste imali potpunu kontrolu nad vašom online prodajom. Ne oklijevajte i kontaktirajte nas danas kako biste dobili besplatnu procjenu i prvi korak prema vašem uspješnom online prodajnom kanalu!

$

UPIT

dizajn

DIZAJN

izrada

IZRADA

test

TEST

produkcija

PRODUKCIJA

Paketi prilagođeni Vašim potrebama za uspješne web trgovine

Paketi izrade web trgovina

U cijene nije uračunat PDV

1€ = 7.53450 kn

Često postavljena pitanja i odgovori na njih

FAQ

1. Kako napraviti web shop?

Prvo morate odabrati web stranicu na kojoj želite postaviti svoj web shop te prikaladan web hosting. Postoji nekoliko opcija dostupnih, uključujući WordPress, Shopify i druge. Nakon odabira, slijedi postavljanje okvira web shopa. To uključuje stvaranje izgleda i sadržaja, postavljanje postavki, dodavanje proizvoda i sl.

2. Kako se plaćaju proizvodi u web shopu?
Plaćanje u web shopu obično se obavlja preko kreditnih i debitnih kartica, ali mogu se koristiti i drugi načini plaćanja, uključujući PayPal, Apple Pay i druge. To ovisi o tome koje se opcije plaćanja omogućuju na web stranici koja se koristi.
3. Kako se web shop održava?

Kako bi web shop bio siguran i održavao se optimalno, potrebno je redovito provjeravati ažuriranja softvera i sigurnosne postavke. Također je važno ukloniti bilo kakve zastarjele podatke, kao i osigurati da se svi proizvodi i usluge ažuriraju na vrijeme.

4. Da li je potrebno imati web stranicu za web shop?
Da, potrebna vam je web stranica na kojoj ćete postaviti web shop. Bez toga, nećete moći postaviti svoj web shop. Postoje mnoge opcije dostupne za postavljanje web stranice, uključujući WordPress, Shopify i druge.
5. Kako se web shop optimizira?

Postoji nekoliko načina na koje se web shop može optimizirati. To uključuje poboljšanje brzine učitavanja stranice, umetanje SEO-a, prilagođavanje izgleda i sadržaja, postavljanje postavki plaćanja, pružanje kupcima pristupačnih informacija i sl.

ciljevi

Imate projekt na umu?

Započnimo suradnju i realizirajmo Vašu ideju.