fbpx

Izrada modernih i povoljnih web trgovina za sve tvrtke

Izrada web trgovina

Izrada web trgovina uz super brzi web hosting. Moderani responzivni i povoljni Web shop koji će odgovarati Vašem poslovanju, dati bolje rezultate i privući nove klijente.

Kontaktirajte nas
Izrada web trgovina
Nalazite se ovdje: Blue Bear » Usluge » Izrada web trgovina

Vrhunska i povoljna usluga izrade kvalitetnih i održivih web trgovina

Dizajn i izrada web trgovina uz održavanje, podršku i SEO

Stvorite uspješnu online trgovinu s našom pomoći! Kao IT tvrtka specijalizirana za izradu web trgovina, pružamo kompleksne usluge kreiranja i optimizacije vašeg online prodajnog kanala. Od dizajna do programiranja, mi smo tu da vam pomognemo da postignete željeni rezultat.

Izrada web aplikacija

Analiza Vaših potreba

Prvi korak u procesu izrade vašeg web shopa je analiza vašeg poslovanja. Razgovaramo s vama o vašim potrebama i ciljevima kako bismo bolje razumjeli vašu tvrtku i vaše kupce.

Izrada web trgovina

Dizajniranje korisničkog sučelja

Nakon što smo procijenili vaše potrebe, naši dizajneri kreiraju vizualni koncept vašeg web shopa. Fokusiramo se na stvaranje korisničkog sučelja koje je jednostavno i privlačno.

Izrada web stranica
Razvoj funkcionalnosti

Kada se dizajn vašeg web shopa odobri, naši programeri počinju s razvojem funkcionalnosti vaše web trgovine. Osiguravamo da su sve funkcije optimalne za vaše poslovanje.

Izrada mobilnih aplikacija
Testiranje

Nakon što je vaš web shop razvijen, testiramo ga kako bismo osigurali da je siguran i pouzdan za vaše kupce. Ovo uključuje testiranje funkcionalnosti, performansi i sigurnosti.

Izrada računalnih programa
Objavljivanje

Kada smo testirali i odobrili vaš web shop, objavljujemo ga i pomažemo vam s marketinškim strategijama kako bismo osigurali da vaša nova web trgovina dobije vidljivost koju zaslužuje.

Ključ u ruke – od domene do marketinga

Naša tvrtka nudi uslugu izrade profesionalnih web shopova prilagođenih vašim potrebama. Naš tim stručnjaka sastavljen je od iskusnih dizajnera i programera koji su strastveni u stvaranju najboljih rješenja za vaše poslovanje.

Kvalitetna, brza i povoljna izrada profesionalnih web trgovina po mjeri

Kada radite s našom tvrtkom, možete biti sigurni da ćete dobiti web trgovinu koja je izrađena prema vašim specifičnim potrebama i koja će vam pomoći u uspješnom online poslovanju.

Od dizajna do programiranja

Naš tim stručnjaka će raditi s vama kako bi razumjeli vaše potrebe i zahtjeve te kreirali web trgovinu koja će odgovarati vašem poslovanju i privući više kupaca. Osigurat ćemo da vaša trgovina bude jednostavna za korištenje, sigurna i optimizirana za pretraživače (SEO) kako bi vaša trgovina bila lakše pronađena na Google-u i drugim pretraživačima. Nudimo i opciju integracije vaše web trgovine s društvenim mrežama, CRM sistemima te drugim alatima, kako biste imali potpunu kontrolu nad vašom online prodajom. Ne oklijevajte i kontaktirajte nas danas kako biste dobili besplatnu procjenu i prvi korak prema vašem uspješnom online prodajnom kanalu!

Posljednje izrađene web trgovine

Primjeri izrade web trgovina

Elektrotehnika Letro

Elektrotehnika Letro

Avenia veleprodaja

Avenia veleprodaja

Boutique Lifestyle

Boutique Lifestyle

Paketi prilagođeni Vašim potrebama za uspješne web trgovine

Cijena izrade web trgovine

U cijene nije uračunat PDV

FAQ – izrada web trgovina

Često postavljena pitanja i odgovori na njih

1. Kako napraviti web shop?

Prvo morate odabrati web stranicu na kojoj želite postaviti svoj web shop te prikaladan web hosting. Postoji nekoliko opcija dostupnih, uključujući WordPress, Shopify i druge. Nakon odabira, slijedi postavljanje okvira web shopa. To uključuje stvaranje izgleda i sadržaja, postavljanje postavki, dodavanje proizvoda i sl.

2. Kako se plaćaju proizvodi u web shopu?

Plaćanje u web shopu obično se obavlja preko kreditnih i debitnih kartica, ali mogu se koristiti i drugi načini plaćanja, uključujući PayPal, Apple Pay i druge. To ovisi o tome koje se opcije plaćanja omogućuju na web stranici koja se koristi.

3. Kako se web shop održava?

Kako bi web shop bio siguran i održavao se optimalno, potrebno je redovito provjeravati ažuriranja softvera i sigurnosne postavke. Također je važno ukloniti bilo kakve zastarjele podatke, kao i osigurati da se svi proizvodi i usluge ažuriraju na vrijeme.

4. Da li je potrebno imati web stranicu za web shop?

Da, potrebna vam je web stranica na kojoj ćete postaviti web shop. Bez toga, nećete moći postaviti svoj web shop. Postoje mnoge opcije dostupne za postavljanje web stranice, uključujući WordPress, Shopify i druge.

5. Kako se web shop optimizira?

Postoji nekoliko načina na koje se web shop može optimizirati. To uključuje poboljšanje brzine učitavanja stranice, umetanje SEO-a, prilagođavanje izgleda i sadržaja, postavljanje postavki plaćanja, pružanje kupcima pristupačnih informacija i sl.

Što naši klijenti kažu o nama

Pružamo kvalitetnu i pouzdanu uslugu

Poštovani, ovim putem željeli bismo zahvaliti na visokoj profesionalnosti koju ste pokazali od samog početka naše suradnje. Vaše ideje, kooperativnost, pouzdanost, dostupnost, razumijevanje i učinkovitost su za svaku pohvalu. Mlade, ugodne i susretljive osobe koje s nevjerojatnom lakoćom obavljaju nama bitne zadatke i u koje se uvijek možemo pouzdati.

Adela Osvaldić

Tajnik, HVIDR-a RH

U vrijeme kad je krenula pandemija kao event branša morali smo neka događanja preseliti online i vaša predanost projektu odrazila se u svakom aspektu našeg poslovanja. Uspjeli smo zadržati poslovnu sigurnost, implementirali smo nove tehnike u poslovanje. Vaš detaljan i kreativan pristup uspješno je postavio naš posao online.

Darijo Ledić

Direktor, B2B obrt za usluge

Ja sam za ovaj posao izrade web stranice odabrao Blue-bear i moram reći da sam se ugodno iznenadio brzinom kojom smo obuhvatili, dizajnirali i prezentirali projekt CEV technologies putem web stranice, mogu samo reći da je Blue-bear vrlo ozbiljno, ažurno i profesionalno odradio svoj dio posla i svakako mogu preporučiti suradnju sa dečkima iz Blue-beara.

Ivica Blažević

Direktor, CEV Technologies

Izrada web stranice CEV Technologies
Izrada web trgovine Funky Food
Izrada web stranice HVDIR-a RH
Izrada web stranice Kolar
Izrada web aplikacije Serbia business run
Izrada web stranice Dobri dom Vinkovci

Zadnji blog članci o izradi web trgovina

Blog – izrada web trgovina

Popularni trendovi u web dizajnu
Popularni trendovi u web dizajnu

Web dizajn je nešto što se stalno mijenja i evoluira, a kako se tehnologija razvija, tako se mijenjaju i trendovi u dizajnu. Ako ste vlasnik web stranice ili...

Minimalizam u web dizajnu
Minimalizam u web dizajnu

Jedna od najpopularnijih tema u web dizajnu danas je uporaba minimalizma. Minimalizam u web dizajnu odnosi se na korištenje jednostavnih, čistih i nenatrpanih...

Kako odabrati pravi payment gateway?
Kako odabrati pravi payment gateway?

U današnje vrijeme online plaćanja su postala standardni način plaćanja proizvoda i usluga, što je dovelo do povećanja popularnosti online payment gatewaya....

Zatražite ponudu

Imate projekt na umu?

Započnimo suradnju i realizirajmo Vašu ideju.