fbpx

Super brzi i povoljni NVMe2 web hosting za Vaše poslovanje

Web hosting
Vrhunski brzi web hosting paketi us SSD NVMe m2 diskove uključuju cPanel, Softaculous 1-click installer, neograničeni promet i podršku 24/7. Odaberite paket i unaprijedite Vaše poslovanje.
Kontaktirajte nas
Web hosting
Nalazite se ovdje: Blue Bear » Usluge » Web hosting

Paketi super brzog web hostinga

Web hosting

* PDV uključen u cijene svih paketa
* 99% garancija dostupnosti
* Besplatan SSL certifikat u svim paketima

NVME2 SSD web hosting

Ubrzajte Vaše web stranice

Web hosting

24/7 Podrška

Ako naiđete na problem, ne brinite, tu smo za Vas.

Digitalni marketing

30 Dana povrat novca

Niste zadovoljni uslugom? Vratit ćemo Vam novce.

Ako želite izgraditi web stranicu, prvo što će vam trebati su web hosting i domena. Ali što su zapravo web hosting i domena, i zašto su tako važni?

 

Web hosting

Web hosting služi za postavljanje i posluživanje vaše web stranice na webu. Kada je vaša web stranica izrađena, potrebno ju je postaviti na web. Web poslužitelj omogućuje prisutnost Vaših web stranica na Internetu, a time i mogućnost posjetiteljima da vide Vašu web stranicu.

 

Domena

Domena je jedinstvena adresa koju koristite za pristup vašoj web stranici. Ona je vaš “adresni prostor” na internetu. Primjer domene je “google.com”. Kada posjetitelj upiše tu adresu u pregledniku, preglednik se povezuje s serverom tvrtke za web hosting i prikazuje vašu web stranicu.

Što naši klijenti kažu o nama

Pružamo kvalitetnu i pouzdanu uslugu

Poštovani, ovim putem željeli bismo zahvaliti na visokoj profesionalnosti koju ste pokazali od samog početka naše suradnje. Vaše ideje, kooperativnost, pouzdanost, dostupnost, razumijevanje i učinkovitost su za svaku pohvalu. Mlade, ugodne i susretljive osobe koje s nevjerojatnom lakoćom obavljaju nama bitne zadatke i u koje se uvijek možemo pouzdati.

Adela Osvaldić

Tajnik, HVIDR-a RH

U vrijeme kad je krenula pandemija kao event branša morali smo neka događanja preseliti online i vaša predanost projektu odrazila se u svakom aspektu našeg poslovanja. Uspjeli smo zadržati poslovnu sigurnost, implementirali smo nove tehnike u poslovanje. Vaš detaljan i kreativan pristup uspješno je postavio naš posao online.

Darijo Ledić

Direktor, B2B obrt za usluge

Ja sam za ovaj posao izrade web stranice odabrao Blue-bear i moram reći da sam se ugodno iznenadio brzinom kojom smo obuhvatili, dizajnirali i prezentirali projekt CEV technologies putem web stranice, mogu samo reći da je Blue-bear vrlo ozbiljno, ažurno i profesionalno odradio svoj dio posla i svakako mogu preporučiti suradnju sa dečkima iz Blue-beara.

Ivica Blažević

Direktor, CEV Technologies

Izrada web stranice CEV Technologies
Izrada web trgovine Funky Food
Izrada web stranice HVDIR-a RH
Izrada web stranice Kolar
Izrada web aplikacije Serbia business run
Izrada web stranice Dobri dom Vinkovci
Zatražite ponudu

Imate projekt na umu?

Započnimo suradnju i realizirajmo Vašu ideju.