fbpx
Nalazite se ovdje: Blue Bear » Vijesti » Web trgovina » Kako izraditi savršen webshop?

Kako izraditi savršen webshop?

Web trgovina

Kako izraditi savršen webshop?

Webshopovi su postali sve popularniji, posebno u vrijeme pandemije kada su online kupovine postale jedina opcija za mnoge. Ako planirate pokrenuti svoj vlastiti webshop, prvi korak je izrada savršene platforme koja će privući i zadržati kupce.

Web hosting

Ključ uspjeha je u izradi korisnički prijateljskog sučelja i brzine učitavanja. Brzo učitavanje stranice može biti ključno za privlačenje kupaca i smanjenje stope napuštanja stranice. Upravo zato je važno odabrati kvalitetan web hosting provider, koji će osigurati brzu i pouzdanu uslugu.

Domena

Nakon odabira hosting providera, potrebno je registrirati domenu koja će biti vaša adresa na internetu. Odaberite jednostavnu i lako zapamtljivu domenu koja će biti povezana s vašim brandom.

Dizajn

Kada ste riješili osnovne tehničke detalje, sljedeći korak je izrada privlačnog i funkcionalnog dizajna stranice. Dizajn stranice treba biti jednostavan i prilagođen vašoj ciljnoj skupini. Ako se bavite prodajom modnih dodataka za mlade, dizajn stranice bi trebao biti modern i atraktivan.

Kvalitetan sadržaj

Jednom kada ste usavršili dizajn i tehničke detalje, vrijeme je za dodavanje sadržaja. Važno je opisati svaki proizvod na stranici na što je moguće detaljniji način kako bi kupci bili informirani o svim karakteristikama proizvoda.

Održavanje weba

Uz to, redovito dodavajte novi sadržaj i informacije o proizvodima kako bi kupci uvijek imali najnovije informacije.

SSL certifikat

Konačno, ali ne manje važno, morate osigurati sigurnost podataka kupaca. Ovo možete postići uz pomoć SSL certifikata koji će osigurati enkripciju podataka koje kupci unose na vašu stranicu.

Zaključak

Ukratko, izrada savršenog webshopa može biti izazovan proces, ali uz dobar plan i odabir kvalitetnih hosting i domenskih usluga, kreativan dizajn i sadržaj te osiguravanje sigurnosti podataka kupaca, možete stvoriti stranicu koja će privući i zadržati kupce i donijeti vam uspjeh u poslovanju.

Niste sigurno kako sami izraditi savršen webshop? Kontaktirajte nas.

Usluge:

  • Izrada web stranica
  • Izrada web trgovina
  • Izrada web aplikacija
  • Izrada desktop aplikacija
  • Izrada mobilnih aplikacija
  • Web hosting
  • SEO optimizacija
  • Digitalni marketing
  • Grafički dizajn
  • Održavanje weba
Popularni trendovi u web dizajnu

Popularni trendovi u web dizajnu

Web dizajn je nešto što se stalno mijenja i evoluira, a kako se tehnologija razvija, tako se mijenjaju i trendovi u dizajnu. Ako ste vlasnik web stranice ili razmišljate o stvaranju jedne, važno je da pratite aktualne trendove kako biste bili konkurentni i privlačni svojim korisnicima.

Minimalizam u web dizajnu

Minimalizam u web dizajnu

Jedna od najpopularnijih tema u web dizajnu danas je uporaba minimalizma. Minimalizam u web dizajnu odnosi se na korištenje jednostavnih, čistih i nenatrpanih elemenata dizajna za stvaranje web stranice koja je estetski ugodna i laka za korištenje. Trend minimalističkog dizajna posljednjih godina dobiva na popularnosti, a nije teško vidjeti zašto. U ovom ćemo članku istražiti ključne značajke minimalističkog web dizajna i prednosti usvajanja ovog pristupa.

Kako dizajnirati učinkovitu stranicu za pretvaranje posjetitelja u kupce

Kako dizajnirati učinkovitu stranicu za pretvaranje posjetitelja u kupce

Jedan od ključnih elemenata uspješnog poslovanja je pretvaranje posjetitelja web stranice u kupce. Stranica na kojoj se vrši ovaj postupak zove se “landing page”. Dizajniranje učinkovite stranice za pretvaranje posjetitelja u kupce nije jednostavno, ali slijedeći neke osnovne smjernice, možete poboljšati svoje šanse za uspjeh.

Blue Bear - realizirajmo Vašu ideju

Imate projekt na umu?

Započnimo suradnju i realizirajmo Vašu ideju.

Share This