fbpx
Nalazite se ovdje: Blue Bear » Vijesti » Web trgovina » Kako izraditi savršen webshop?

Kako izraditi savršen webshop?

Ako planirate pokrenuti svoj vlastiti webshop, prvi korak je izrada savršene platforme koja će privući i zadržati kupce.
Autor: Blue Bear
Objavljeno: 30. ožujka. 2023.
Kategorija: Web trgovina
Oznake: CMS

Webshopovi su postali sve popularniji, posebno u vrijeme pandemije kada su online kupovine postale jedina opcija za mnoge. Ako planirate pokrenuti svoj vlastiti webshop, prvi korak je izrada savršene platforme koja će privući i zadržati kupce.

Web hosting

Ključ uspjeha je u izradi korisnički prijateljskog sučelja i brzine učitavanja. Brzo učitavanje stranice može biti ključno za privlačenje kupaca i smanjenje stope napuštanja stranice. Upravo zato je važno odabrati kvalitetan web hosting provider, koji će osigurati brzu i pouzdanu uslugu.

Domena

Nakon odabira hosting providera, potrebno je registrirati domenu koja će biti vaša adresa na internetu. Odaberite jednostavnu i lako zapamtljivu domenu koja će biti povezana s vašim brandom.

Dizajn

Kada ste riješili osnovne tehničke detalje, sljedeći korak je izrada privlačnog i funkcionalnog dizajna stranice. Dizajn stranice treba biti jednostavan i prilagođen vašoj ciljnoj skupini. Ako se bavite prodajom modnih dodataka za mlade, dizajn stranice bi trebao biti modern i atraktivan.

Kvalitetan sadržaj

Jednom kada ste usavršili dizajn i tehničke detalje, vrijeme je za dodavanje sadržaja. Važno je opisati svaki proizvod na stranici na što je moguće detaljniji način kako bi kupci bili informirani o svim karakteristikama proizvoda.

Održavanje weba

Uz to, redovito dodavajte novi sadržaj i informacije o proizvodima kako bi kupci uvijek imali najnovije informacije.

SSL certifikat

Konačno, ali ne manje važno, morate osigurati sigurnost podataka kupaca. Ovo možete postići uz pomoć SSL certifikata koji će osigurati enkripciju podataka koje kupci unose na vašu stranicu.

Zaključak

Ukratko, izrada savršenog webshopa može biti izazovan proces, ali uz dobar plan i odabir kvalitetnih hosting i domenskih usluga, kreativan dizajn i sadržaj te osiguravanje sigurnosti podataka kupaca, možete stvoriti stranicu koja će privući i zadržati kupce i donijeti vam uspjeh u poslovanju.

Niste sigurno kako sami izraditi savršen webshop? Kontaktirajte nas.

Influencer marketing

Influencer marketing

Digitalni marketing nije jedinstvena cjelina – to je složena međuigra SEO-a, oglasa, društvenih medija, marketinga putem e-pošte i utjecajnog marketinga. Izrada ovog mozaika zahtijeva pristup prilagođen različitim klijentima i različitim ciljevima. Saznajte kako...

Kako do više konverzija na web stranici?

Kako do više konverzija na web stranici?

Posjeti web stranici sami po sebi nemaju značaj osim ako posjetitelji ne poduzmu nešto. Konverzije, u rasponu od kupnje do prijave za newsletter ili ispunjavanja obrasca za kontakt, željeni su rezultati koji doista pokreću vašu online prisutnost. Stoga, donosimo...

Redizajn web stranica

Redizajn web stranica

U ovom blog članku Vam donosimo informacije kada i zašto je potreban redizajn web stranica. Došli ste do ključnog trenutka u kojem ste prepoznali potrebu za redizajnom web stranice. Ova odluka često proizlazi iz uvjerljivih razloga, niza identificiranih bolnih točaka...

Zaštita WordPress stranica

Zaštita WordPress stranica

U krajoliku mrežne prisutnosti koji se stalno razvija, WordPress je najpoželjniji izbor, pokretajući više od polovice svih web stranica na internetu. Ipak, ova popularnost također privlači neželjenu pozornost kibernetičkih kriminalaca, čineći Wordpress stranice...

5 načina kako koristiti ChatGPT za SEO optimizaciju

5 načina kako koristiti ChatGPT za SEO optimizaciju

Upoznajte ChatGPT i načine kako ga iskoristiti za SEO optimizaciju. Vjerojatno vam nisu strani pojam i nevjerojatan alat, ChatGPT. Od svog debija 30. studenog 2022. oborio je rekorde na tržištu. U samo pet dana privukla je više od milijun korisnika i tako postala...

Trebate kvalitetnu i povoljnu web stranicu?

Izrada web stranica uz super brzi web hosting. Moderne responzive i povoljne web stranice koje će odgovarati Vašem poslovanju, dati bolje rezultate i privući nove klijente.

Zatražite ponudu

Imate projekt na umu?

Započnimo suradnju i realizirajmo Vašu ideju.

Share This