fbpx
Nalazite se ovdje: Blue Bear » Vijesti » Web stranica » Kako napraviti web stranicu u 5 koraka

Kako napraviti web stranicu u 5 koraka

Web stranica

Kako napraviti web stranicu

Ako razmišljate o izradi web stranice, možda se osjećate preplavljeni i ne sigurni kako početi. U ovom ćemo vam članku predstaviti jednostavan proces koji će vam pomoći da stvorite svoju web stranicu u samo 5 koraka!

Koraci:

 1. Planiranje i definiranje ciljeva

Prvi korak u izradi web stranice je planiranje i definiranje ciljeva. Razmislite o tome što želite postići s web stranicom, tko je vaša ciljna publika i što će biti glavni sadržaj na vašoj web stranici. Ovo je važno kako biste mogli kasnije odabrati pravi dizajn, funkcionalnosti i sadržaj koji će vam pomoći postići svoje ciljeve.

 1. Odabir platforme i hostinga

Sljedeći korak je odabrati platformu i hosting. Postoji mnogo platformi dostupnih za izradu web stranica, kao što su WordPress, Wix i Squarespace. Odabir ovisi o vašim potrebama i željama. Nakon što odaberete platformu, morate odabrati i hosting za vašu web stranicu kako bi bila dostupna na internetu.

 1. Dizajniranje i razvoj web stranice

Sada je vrijeme da krenete s dizajnom i razvojem vaše web stranice. Odaberite temu ili predložak koji odgovara vašim ciljevima i ciljnoj publici te započnite s prilagođavanjem dizajna. Također, razvijajte funkcionalnosti koje će vašoj web stranici dodati vrijednost i korisnost, poput forme za kontakt, newslettera i sl.

 1. Stvaranje sadržaja

Sadržaj je ključan dio vaše web stranice. Važno je imati kvalitetan i relevantan sadržaj koji će privući vašu ciljnu publiku i pružiti im vrijednost. Stvorite sadržaj koji će biti informativan, koristan i u skladu s ciljevima vaše web stranice.

 1. Testiranje i objava

Nakon što završite s dizajniranjem i stvaranjem sadržaja, testirajte sve funkcionalnosti vaše web stranice kako biste se uvjerili da sve radi kako treba. Kad ste sigurni da je sve u redu, objavite vašu web stranicu. Pročitajte i provjerite sve informacije kako biste bili sigurni da nema grešaka i da je sve spremno za javno objavljivanje.

Slijedeći ovih 5 koraka možete napraviti svoju web stranicu i predstaviti se online svijetu!

Usluge:

 • Izrada web stranica
 • Izrada web trgovina
 • Izrada web aplikacija
 • Izrada desktop aplikacija
 • Izrada mobilnih aplikacija
 • Web hosting
 • SEO optimizacija
 • Digitalni marketing
 • Grafički dizajn
 • Održavanje weba
Prednosti web stranice

Prednosti web stranice

Web stranice su postale neizostavan dio modernog poslovanja. Gotovo svaka tvrtka, neovisno o veličini i industriji, ima svoju web stranicu.

Blue Bear - realizirajmo Vašu ideju

Imate projekt na umu?

Započnimo suradnju i realizirajmo Vašu ideju.

Share This