fbpx
Nalazite se ovdje: Blue Bear » Vijesti » Web stranica » Kako napraviti web stranicu u 5 koraka

Kako napraviti web stranicu u 5 koraka

U ovom ćemo vam članku predstaviti jednostavan proces koji će vam pomoći da stvorite svoju web stranicu u samo 5 koraka!
Autor: Blue Bear
Objavljeno: 16. ožujka. 2023.
Kategorija: Web stranica
Oznake: CMS

Ako razmišljate o izradi web stranice, možda se osjećate preplavljeni i ne sigurni kako početi. U ovom ćemo vam članku predstaviti jednostavan proces koji će vam pomoći da stvorite svoju web stranicu u samo 5 koraka!

Koraci:

  1. Planiranje i definiranje ciljeva

Prvi korak u izradi web stranice je planiranje i definiranje ciljeva. Razmislite o tome što želite postići s web stranicom, tko je vaša ciljna publika i što će biti glavni sadržaj na vašoj web stranici. Ovo je važno kako biste mogli kasnije odabrati pravi dizajn, funkcionalnosti i sadržaj koji će vam pomoći postići svoje ciljeve.

  1. Odabir platforme i hostinga

Sljedeći korak je odabrati platformu i hosting. Postoji mnogo platformi dostupnih za izradu web stranica, kao što su WordPress, Wix i Squarespace. Odabir ovisi o vašim potrebama i željama. Nakon što odaberete platformu, morate odabrati i hosting za vašu web stranicu kako bi bila dostupna na internetu.

  1. Dizajniranje i razvoj web stranice

Sada je vrijeme da krenete s dizajnom i razvojem vaše web stranice. Odaberite temu ili predložak koji odgovara vašim ciljevima i ciljnoj publici te započnite s prilagođavanjem dizajna. Također, razvijajte funkcionalnosti koje će vašoj web stranici dodati vrijednost i korisnost, poput forme za kontakt, newslettera i sl.

  1. Stvaranje sadržaja

Sadržaj je ključan dio vaše web stranice. Važno je imati kvalitetan i relevantan sadržaj koji će privući vašu ciljnu publiku i pružiti im vrijednost. Stvorite sadržaj koji će biti informativan, koristan i u skladu s ciljevima vaše web stranice.

  1. Testiranje i objava

Nakon što završite s dizajniranjem i stvaranjem sadržaja, testirajte sve funkcionalnosti vaše web stranice kako biste se uvjerili da sve radi kako treba. Kad ste sigurni da je sve u redu, objavite vašu web stranicu. Pročitajte i provjerite sve informacije kako biste bili sigurni da nema grešaka i da je sve spremno za javno objavljivanje.

Slijedeći ovih 5 koraka možete napraviti svoju web stranicu i predstaviti se online svijetu!

Influencer marketing

Influencer marketing

Digitalni marketing nije jedinstvena cjelina – to je složena međuigra SEO-a, oglasa, društvenih medija, marketinga putem e-pošte i utjecajnog marketinga. Izrada ovog mozaika zahtijeva pristup prilagođen različitim klijentima i različitim ciljevima. Saznajte kako...

Kako do više konverzija na web stranici?

Kako do više konverzija na web stranici?

Posjeti web stranici sami po sebi nemaju značaj osim ako posjetitelji ne poduzmu nešto. Konverzije, u rasponu od kupnje do prijave za newsletter ili ispunjavanja obrasca za kontakt, željeni su rezultati koji doista pokreću vašu online prisutnost. Stoga, donosimo...

Redizajn web stranica

Redizajn web stranica

U ovom blog članku Vam donosimo informacije kada i zašto je potreban redizajn web stranica. Došli ste do ključnog trenutka u kojem ste prepoznali potrebu za redizajnom web stranice. Ova odluka često proizlazi iz uvjerljivih razloga, niza identificiranih bolnih točaka...

Zaštita WordPress stranica

Zaštita WordPress stranica

U krajoliku mrežne prisutnosti koji se stalno razvija, WordPress je najpoželjniji izbor, pokretajući više od polovice svih web stranica na internetu. Ipak, ova popularnost također privlači neželjenu pozornost kibernetičkih kriminalaca, čineći Wordpress stranice...

5 načina kako koristiti ChatGPT za SEO optimizaciju

5 načina kako koristiti ChatGPT za SEO optimizaciju

Upoznajte ChatGPT i načine kako ga iskoristiti za SEO optimizaciju. Vjerojatno vam nisu strani pojam i nevjerojatan alat, ChatGPT. Od svog debija 30. studenog 2022. oborio je rekorde na tržištu. U samo pet dana privukla je više od milijun korisnika i tako postala...

Trebate kvalitetnu i povoljnu web stranicu?

Izrada web stranica uz super brzi web hosting. Moderne responzive i povoljne web stranice koje će odgovarati Vašem poslovanju, dati bolje rezultate i privući nove klijente.

Zatražite ponudu

Imate projekt na umu?

Započnimo suradnju i realizirajmo Vašu ideju.

Share This