fbpx
Nalazite se ovdje: Blue Bear » Vijesti » Ostalo » Digitalni jelovnik

Digitalni jelovnik

Ako tražite način za povećanje zadovoljstva gostiju i optimizaciju poslovanja, digitalni jelovnik može biti odličan izbor.
Autor: Blue Bear
Objavljeno: 13. ožujka. 2023.
Kategorija: Ostalo
Oznake: Digitalna transformacija | Zelena tranzicija

Digitalni jelovnik: Kako digitalizacija utječe na ugostiteljski sektor

Digitalizacija je promijenila način na koji se posluje u mnogim industrijama, a ugostiteljski sektor nije izuzetak. U današnje vrijeme, digitalni jelovnik postao je jedan od najkorisnijih alata za ugostitelje. Prednost ovog novog koncepta jest u tome što se sve informacije mogu jednostavno prenijeti između uprave restorana i gostiju te na taj način olakšati proces naručivanja hrane i pića.

U nastavku donosimo 5 razloga zašto bi trebali koristiti digitalni jelovnik:

  1. Brže i jednostavnije naručivanje hrane i pića: Gosti više ne moraju čekati konobara da im donese jelovnik, a potom još i da naruče hranu i piće. Sada, jednostavno mogu skenirati QR kod ili pregledati jelovnik na tabletu koji im je dostupan i naručiti sve što žele.
  2. Smanjena mogućnost pogreške u naručivanju: Uz digitalni jelovnik, gosti sami upisuju svoju narudžbu, što smanjuje mogućnost grešaka koje nastaju kod rukom pisanih narudžbi.
  3. Brže ispunjavanje narudžbi: Kada se narudžbe primaju digitalno, to omogućuje kuharima da ih odmah vide i započnu pripremu hrane. Na taj način se smanjuje vrijeme čekanja gostiju i povećava zadovoljstvo gostiju.
  4. Jednostavno upravljanje ponudom: Uprava restorana lako može upravljati i ažurirati svoju ponudu jela i pića. Digitalni jelovnik omogućuje brzo i jednostavno ažuriranje jelovnika, uključujući nove stavke i specijalitete.
  5. Smanjenje troškova: Korištenje digitalnog jelovnika može značajno smanjiti troškove restorana, jer se više ne moraju tiskati papirnati jelovnici i trošiti vrijeme na njihovo ažuriranje.

Ako tražite način za povećanje zadovoljstva gostiju i optimizaciju poslovanja, ovo može biti odličan izbor. Digitalizacija je budućnost, a ovaj koncept je samo jedan od mnogih koraka u tom smjeru.

Više o digitalnom jelovniku možete pročitati ovdje

Optimizacija Performansi Pomoću Umjetne Inteligencije

Optimizacija Performansi Pomoću Umjetne Inteligencije

Brzina i učinkovitost ključni su za uspjeh web stranica i aplikacija. Optimizacija performansi postaje sve važnija. Umjetna inteligencija (AI) nudi inovativna rješenja koja mogu značajno poboljšati performanse sustava, povećati zadovoljstvo korisnika i unaprijediti...

Personalizacija sadržaja Pomoću Umjetne Inteligencije

Personalizacija sadržaja Pomoću Umjetne Inteligencije

U svijetu gdje je konkurencija sve oštrija, personalizacija sadržaja postaje ključni alat za privlačenje i zadržavanje korisnika. Umjetna inteligencija (AI) igra vitalnu ulogu u ovoj transformaciji, omogućavajući tvrtkama da pruže jedinstveno i prilagođeno iskustvo...

Umjetna inteligencija: Sigurnost i Prevencija Prevara

Umjetna inteligencija: Sigurnost i Prevencija Prevara

Sigurnost podataka i prevencija prevara postaju sve važniji aspekti poslovanja. Sve veći broj tvrtki okreće se umjetnoj inteligenciji (AI) kako bi poboljšale svoje sigurnosne protokole i zaštitile se od sve sofisticiranijih oblika prijevara. AI donosi nove mogućnosti...

Implementacija Virtualnih Asistenata u Poslovanje

Implementacija Virtualnih Asistenata u Poslovanje

Tehnologija igra ključnu ulogu u transformaciji poslovanja. Jedan od najnovijih trendova koji sve više postaje neizostavan dio modernih poslovanja je implementacija virtualnih asistenata. Ovi inteligentni sustavi, koji koriste umjetnu inteligenciju (AI) i tehnologiju...

Trebate kvalitetnu i povoljnu web stranicu?

Izrada web stranica uz super brzi web hosting. Moderne responzive i povoljne web stranice koje će odgovarati Vašem poslovanju, dati bolje rezultate i privući nove klijente.

Zatražite ponudu

Imate projekt na umu?

Započnimo suradnju i realizirajmo Vašu ideju.

Share This