fbpx
Nalazite se ovdje: Blue Bear » Vijesti » Ostalo » Digitalni jelovnik

Digitalni jelovnik

Ako tražite način za povećanje zadovoljstva gostiju i optimizaciju poslovanja, digitalni jelovnik može biti odličan izbor.
Autor: Blue Bear
Objavljeno: 13. ožujka. 2023.
Kategorija: Ostalo
Oznake: Digitalna transformacija | Zelena tranzicija

Digitalni jelovnik: Kako digitalizacija utječe na ugostiteljski sektor

Digitalizacija je promijenila način na koji se posluje u mnogim industrijama, a ugostiteljski sektor nije izuzetak. U današnje vrijeme, digitalni jelovnik postao je jedan od najkorisnijih alata za ugostitelje. Prednost ovog novog koncepta jest u tome što se sve informacije mogu jednostavno prenijeti između uprave restorana i gostiju te na taj način olakšati proces naručivanja hrane i pića.

U nastavku donosimo 5 razloga zašto bi trebali koristiti digitalni jelovnik:

  1. Brže i jednostavnije naručivanje hrane i pića: Gosti više ne moraju čekati konobara da im donese jelovnik, a potom još i da naruče hranu i piće. Sada, jednostavno mogu skenirati QR kod ili pregledati jelovnik na tabletu koji im je dostupan i naručiti sve što žele.
  2. Smanjena mogućnost pogreške u naručivanju: Uz digitalni jelovnik, gosti sami upisuju svoju narudžbu, što smanjuje mogućnost grešaka koje nastaju kod rukom pisanih narudžbi.
  3. Brže ispunjavanje narudžbi: Kada se narudžbe primaju digitalno, to omogućuje kuharima da ih odmah vide i započnu pripremu hrane. Na taj način se smanjuje vrijeme čekanja gostiju i povećava zadovoljstvo gostiju.
  4. Jednostavno upravljanje ponudom: Uprava restorana lako može upravljati i ažurirati svoju ponudu jela i pića. Digitalni jelovnik omogućuje brzo i jednostavno ažuriranje jelovnika, uključujući nove stavke i specijalitete.
  5. Smanjenje troškova: Korištenje digitalnog jelovnika može značajno smanjiti troškove restorana, jer se više ne moraju tiskati papirnati jelovnici i trošiti vrijeme na njihovo ažuriranje.

Ako tražite način za povećanje zadovoljstva gostiju i optimizaciju poslovanja, ovo može biti odličan izbor. Digitalizacija je budućnost, a ovaj koncept je samo jedan od mnogih koraka u tom smjeru.

Više o digitalnom jelovniku možete pročitati ovdje

Influencer marketing

Influencer marketing

Digitalni marketing nije jedinstvena cjelina – to je složena međuigra SEO-a, oglasa, društvenih medija, marketinga putem e-pošte i utjecajnog marketinga. Izrada ovog mozaika zahtijeva pristup prilagođen različitim klijentima i različitim ciljevima. Saznajte kako...

Kako do više konverzija na web stranici?

Kako do više konverzija na web stranici?

Posjeti web stranici sami po sebi nemaju značaj osim ako posjetitelji ne poduzmu nešto. Konverzije, u rasponu od kupnje do prijave za newsletter ili ispunjavanja obrasca za kontakt, željeni su rezultati koji doista pokreću vašu online prisutnost. Stoga, donosimo...

Redizajn web stranica

Redizajn web stranica

U ovom blog članku Vam donosimo informacije kada i zašto je potreban redizajn web stranica. Došli ste do ključnog trenutka u kojem ste prepoznali potrebu za redizajnom web stranice. Ova odluka često proizlazi iz uvjerljivih razloga, niza identificiranih bolnih točaka...

Zaštita WordPress stranica

Zaštita WordPress stranica

U krajoliku mrežne prisutnosti koji se stalno razvija, WordPress je najpoželjniji izbor, pokretajući više od polovice svih web stranica na internetu. Ipak, ova popularnost također privlači neželjenu pozornost kibernetičkih kriminalaca, čineći Wordpress stranice...

5 načina kako koristiti ChatGPT za SEO optimizaciju

5 načina kako koristiti ChatGPT za SEO optimizaciju

Upoznajte ChatGPT i načine kako ga iskoristiti za SEO optimizaciju. Vjerojatno vam nisu strani pojam i nevjerojatan alat, ChatGPT. Od svog debija 30. studenog 2022. oborio je rekorde na tržištu. U samo pet dana privukla je više od milijun korisnika i tako postala...

Trebate kvalitetnu i povoljnu web stranicu?

Izrada web stranica uz super brzi web hosting. Moderne responzive i povoljne web stranice koje će odgovarati Vašem poslovanju, dati bolje rezultate i privući nove klijente.

Zatražite ponudu

Imate projekt na umu?

Započnimo suradnju i realizirajmo Vašu ideju.

Share This