fbpx
Nalazite se ovdje: Blue Bear » Vijesti » Ostalo » Digitalni jelovnik

Digitalni jelovnik

Ostalo

Digitalni jelovnik

Digitalni jelovnik: Kako digitalizacija utječe na ugostiteljski sektor

Digitalizacija je promijenila način na koji se posluje u mnogim industrijama, a ugostiteljski sektor nije izuzetak. U današnje vrijeme, digitalni jelovnik postao je jedan od najkorisnijih alata za ugostitelje. Prednost ovog novog koncepta jest u tome što se sve informacije mogu jednostavno prenijeti između uprave restorana i gostiju te na taj način olakšati proces naručivanja hrane i pića.

U nastavku donosimo 5 razloga zašto bi trebali koristiti digitalni jelovnik:

 1. Brže i jednostavnije naručivanje hrane i pića: Gosti više ne moraju čekati konobara da im donese jelovnik, a potom još i da naruče hranu i piće. Sada, jednostavno mogu skenirati QR kod ili pregledati jelovnik na tabletu koji im je dostupan i naručiti sve što žele.
 2. Smanjena mogućnost pogreške u naručivanju: Uz digitalni jelovnik, gosti sami upisuju svoju narudžbu, što smanjuje mogućnost grešaka koje nastaju kod rukom pisanih narudžbi.
 3. Brže ispunjavanje narudžbi: Kada se narudžbe primaju digitalno, to omogućuje kuharima da ih odmah vide i započnu pripremu hrane. Na taj način se smanjuje vrijeme čekanja gostiju i povećava zadovoljstvo gostiju.
 4. Jednostavno upravljanje ponudom: Uprava restorana lako može upravljati i ažurirati svoju ponudu jela i pića. Digitalni jelovnik omogućuje brzo i jednostavno ažuriranje jelovnika, uključujući nove stavke i specijalitete.
 5. Smanjenje troškova: Korištenje digitalnog jelovnika može značajno smanjiti troškove restorana, jer se više ne moraju tiskati papirnati jelovnici i trošiti vrijeme na njihovo ažuriranje.

Ako tražite način za povećanje zadovoljstva gostiju i optimizaciju poslovanja, ovo može biti odličan izbor. Digitalizacija je budućnost, a ovaj koncept je samo jedan od mnogih koraka u tom smjeru.

Više o digitalnom jelovniku možete pročitati ovdje

Usluge:

 • Izrada web stranica
 • Izrada web trgovina
 • Izrada web aplikacija
 • Izrada desktop aplikacija
 • Izrada mobilnih aplikacija
 • Web hosting
 • SEO optimizacija
 • Digitalni marketing
 • Grafički dizajn
 • Održavanje weba
Digitalni cjenik

Digitalni cjenik

Umjesto papirnatih cjenika, tvrtke sve više koriste digitalni cjenik koji se može lako ažurirati i prilagoditi potrebama korisnika.

Što je domena

Što je domena

Domena je adresa vaše web stranice koja služi kao prepoznatljiv identifikator vašeg brenda na internetu. Odabir odgovarajuće domene je ključan za uspješnost vaše web stranice i njen rang na tražilicama. Kada birate domenu, razmislite o njenom imenu, dužini,...

Što je Chat GPT

Što je Chat GPT

Chat GPT je veliki jezični model razvijen od strane tvrtke OpenAI, koji koristi naprednu umjetnu inteligenciju kako bi mogao razgovarati i odgovarati na različita pitanja. Chat GPT pruža personalizirana i korisna rješenja u realnom vremenu korisnicima koji traže brze...

Blue Bear - realizirajmo Vašu ideju

Imate projekt na umu?

Započnimo suradnju i realizirajmo Vašu ideju.

Share This