fbpx
Nalazite se ovdje: Blue Bear » Vijesti » Web stranica » Kako dizajnirati učinkovitu stranicu za pretvaranje posjetitelja u kupce

Kako dizajnirati učinkovitu stranicu za pretvaranje posjetitelja u kupce

Web stranica, Web trgovina

Dizajn koji pretvara posjetitelja u kupca

Jedan od ključnih elemenata uspješnog poslovanja je pretvaranje posjetitelja web stranice u kupce. Stranica na kojoj se vrši ovaj postupak zove se “landing page”. Dizajniranje učinkovite stranice za pretvaranje posjetitelja u kupce nije jednostavno, ali slijedeći neke osnovne smjernice, možete poboljšati svoje šanse za uspjeh.

Dizajn koji pretvara posjetitelja u kupca

 1. Jasna i koncizna ponuda

Jedan od ključnih elemenata učinkovite stranice za pretvaranje posjetitelja u kupce je jasna i koncizna ponuda. Važno je jasno naglasiti što se nudi i kako će to riješiti problem posjetitelja. Ovo bi trebalo biti odmah vidljivo na vrhu stranice.

 1. Privlačan dizajn

Dizajn stranice je važan za privlačenje pozornosti posjetitelja. Stranica bi trebala biti vizualno privlačna i trebala bi odražavati vaš brend. Korištenje vizualnih elemenata poput slika i videa može pomoći u privlačenju pozornosti posjetitelja.

 1. Jasan poziv na akciju

Jasan poziv na akciju (CTA) trebao bi biti vidljiv na stranici. To bi mogao biti obrazac za prijavu, gumb za kupnju ili nešto drugo. Važno je da CTA bude jasno definiran i da privlači pozornost posjetitelja.

 1. Jednostavnost korištenja

Stranica bi trebala biti jednostavna za korištenje i navigaciju. Posjetitelji bi trebali lako moći pronaći ono što traže i izvršiti željenu radnju bez poteškoća. Važno je da stranica bude optimizirana za mobilne uređaje, jer sve veći broj posjetitelja pristupa web stranicama putem mobilnih uređaja.

 1. Testiranje

Testiranje je važan dio dizajna učinkovite stranice za pretvaranje posjetitelja u kupce. Potrebno je testirati različite elemente stranice kako bi se utvrdilo što funkcionira i što ne. To bi moglo uključivati testiranje različitih CTA-a, promjenu pozadinske boje, ili testiranje različitih naslova.

Uz ove smjernice, možete dizajnirati učinkovitu stranicu za pretvaranje posjetitelja u kupce. Potrebno je obratiti pozornost na sve ove elemente kako bi se postigao uspjeh.

Usluge:

 • Izrada web stranica
 • Izrada web trgovina
 • Izrada web aplikacija
 • Izrada desktop aplikacija
 • Izrada mobilnih aplikacija
 • Web hosting
 • SEO optimizacija
 • Digitalni marketing
 • Grafički dizajn
 • Održavanje weba
Prednosti web stranice

Prednosti web stranice

Web stranice su postale neizostavan dio modernog poslovanja. Gotovo svaka tvrtka, neovisno o veličini i industriji, ima svoju web stranicu.

Blue Bear - realizirajmo Vašu ideju

Imate projekt na umu?

Započnimo suradnju i realizirajmo Vašu ideju.

Share This