fbpx

Naši digitalni proizvodi za unaprijeđenje Vašeg poslovanja

Proizvodi

Digitalni cjenik / jelovnik i digitalni obračun. Digitalizirajte i modernizirajte Vaše poslovanje u kafiću, noćnom klubu ili restoranu i postignize bolje poslovne rezultate.

Kontaktirajte nas
Digitalni proizvodi

Digitalizirajmo Vaše poduzeće

Implementacija digitalnih proizvoda

Digitalni proizvodi su proizvodi koji su distribuirani i dostupni putem interneta, poput softvera, e-knjiga, online tečajeva i aplikacija. Poduzeća bi ih trebala implementirati jer to pruža mnoge prednosti, poput mogućnosti prodaje proizvoda globalno bez fizičke prisutnosti na tržištima diljem svijeta. Također pružaju veću skalabilnost, jer se proizvod može distribuirati i prodavati bez dodatnih troškova proizvodnje. Također, digitalni proizvodi omogućuju brži protok informacija, jer se proizvod lako može ažurirati i poboljšati kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo. S obzirom na rastuću digitalnu ekonomiju, implementacija digitalnih proizvoda je važna strategija za poslovni uspjeh u današnjem digitalnom svijetu.

Beskontaktni QR i NFC cjenik

Super brzi, jednostavni i beskontaktni NFC i QR jelovnik za još brže i sigurnije korištenje za restorane, kafiće, barove, salone za uljepšavanje, frizerske salone i ostale. Recite zbogom jelovnicima u fizičkom obliku. Bez preuzimanja aplikacije pregledajte jelovnik na bilo kojem mobilnom uređaju. Gosti u trenutku pristupaju Vašem jelovniku prislanjanjem na NFC ili skeniranjem QR koda kamerom pametnog telefona.

Digitalni cjenik

E-obračun – Digitalna knjiga šanka

Iz udobnosti Vašeg doma imajte uvid u trenutno stanje proizvoda i obračuna na bilo kojem uređaju u svako doba dana. Upravljajte proizvodima, obračunima i korisnicima. Budite obaviješteni o stanju robe. Uštedite vrijeme i novac. Digitalizirajte i modernizirajte Vaše poslovanje u ugostiteljstvu. Sve što trebate za obračun / knjigu šanka u jednom alatu. Sudjelujte u digitalnoj transformaciji i zelenoj tranziciji.

Digitalni obračun

FAQ – digitalni proizvodi

Često postavljena pitanja i odgovori na njih

1. Što su digitalni proizvodi?

To su proizvodi koji se distribuiraju putem interneta, kao što su e-knjige, softver, online tečajevi i aplikacije.

2. Kako mogu pomoći mom poslovanju?

Mogu pomoći vašem poslovanju na nekoliko načina, uključujući povećanje skalabilnosti, globalnu prodaju bez fizičke prisutnosti, brži protok informacija i poboljšano korisničko iskustvo.

3. Kako ih mogu prodati?

Postoji mnogo platformi na kojima se možete prodavati, kao što su Amazon, Etsy, Udemy i mnoge druge. Možete također koristiti vlastitu web stranicu ili platformu za prodaju.

4. Koja je razlika između fizičkih i digitalnih proizvoda?

Fizički proizvodi su proizvodi koji se mogu opipati i obično se prodaju u trgovinama. S druge strane, digitalni proizvodi su virtualni proizvodi koji se distribuiraju putem interneta.

5. Kako se mogu kreirati digitalni proizvodi?

Mogu se kreirati na mnogo načina, kao što su pisanje e-knjiga, razvoj aplikacija i softvera, snimanje i prodaja online tečajeva, i mnoge druge. Potrebno je imati određene vještine i znanja u području u kojem se planira izraditi proizvod.

Što naši klijenti kažu o nama

Pružamo kvalitetnu i pouzdanu uslugu

Poštovani, ovim putem željeli bismo zahvaliti na visokoj profesionalnosti koju ste pokazali od samog početka naše suradnje. Vaše ideje, kooperativnost, pouzdanost, dostupnost, razumijevanje i učinkovitost su za svaku pohvalu. Mlade, ugodne i susretljive osobe koje s nevjerojatnom lakoćom obavljaju nama bitne zadatke i u koje se uvijek možemo pouzdati.

Adela Osvaldić

Tajnik, HVIDR-a RH

U vrijeme kad je krenula pandemija kao event branša morali smo neka događanja preseliti online i vaša predanost projektu odrazila se u svakom aspektu našeg poslovanja. Uspjeli smo zadržati poslovnu sigurnost, implementirali smo nove tehnike u poslovanje. Vaš detaljan i kreativan pristup uspješno je postavio naš posao online.

Darijo Ledić

Direktor, B2B obrt za usluge

Ja sam za ovaj posao izrade web stranice odabrao Blue-bear i moram reći da sam se ugodno iznenadio brzinom kojom smo obuhvatili, dizajnirali i prezentirali projekt CEV technologies putem web stranice, mogu samo reći da je Blue-bear vrlo ozbiljno, ažurno i profesionalno odradio svoj dio posla i svakako mogu preporučiti suradnju sa dečkima iz Blue-beara.

Ivica Blažević

Direktor, CEV Technologies

Izrada web stranice CEV Technologies
Izrada web trgovine Funky Food
Izrada web stranice HVDIR-a RH
Izrada web stranice Kolar
Izrada web aplikacije Serbia business run
Izrada web stranice Dobri dom Vinkovci
Zatražite ponudu

Imate projekt na umu?

Započnimo suradnju i realizirajmo Vašu ideju.