fbpx

Naši digitalni proizvodi za unaprijeđenje Vašeg poslovanja

Digitalni cjenik / jelovnik i digitalni obračun. Digitalizirajte i modernizirajte Vaše poslovanje u kafiću, noćnom klubu ili restoranu.

blue-bear-proizvodi

Digitalizirajmo Vaše poduzeće

Implementacija digitalnih proizvoda

Uvedimo digitalnu transformaciju i zelenu tranziciju u Vaše poduzeće uz naše digitalne proizvode.

Digitalni proizvodi su proizvodi koji su distribuirani i dostupni putem interneta, poput softvera, e-knjiga, online tečajeva i aplikacija. Poduzeća bi ih trebala implementirati jer to pruža mnoge prednosti, poput mogućnosti prodaje proizvoda globalno bez fizičke prisutnosti na tržištima diljem svijeta. Također pružaju veću skalabilnost, jer se proizvod može distribuirati i prodavati bez dodatnih troškova proizvodnje. Također, digitalni proizvodi omogućuju brži protok informacija, jer se proizvod lako može ažurirati i poboljšati kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo. S obzirom na rastuću digitalnu ekonomiju, implementacija digitalnih proizvoda je važna strategija za poslovni uspjeh u današnjem digitalnom svijetu.

Digitalni cjenik

QR i NFC digitalni beskontaktni višejezični cjenik i jelovnik za sve ugostiteljske i uslužne djelatnosti s dvojnim prikazom cijena. Neka i Vaš cjenik bude online.

Digitalni obračun

Digitalizirajte i modernizirajte Vaše poslovanje u ugostiteljstvu. Iz udobnosti Vašeg doma imajte uvid u trenutno stanje proizvoda i obračuna na bilo kojem uređaju u svako doba dana.

Često postavljena pitanja i odgovori na njih

FAQ

1. Što su digitalni proizvodi?

To su proizvodi koji se distribuiraju putem interneta, kao što su e-knjige, softver, online tečajevi i aplikacije.

2. Kako mogu pomoći mom poslovanju?

Mogu pomoći vašem poslovanju na nekoliko načina, uključujući povećanje skalabilnosti, globalnu prodaju bez fizičke prisutnosti, brži protok informacija i poboljšano korisničko iskustvo.

3. Kako ih mogu prodati?

Postoji mnogo platformi na kojima se možete prodavati, kao što su Amazon, Etsy, Udemy i mnoge druge. Možete također koristiti vlastitu web stranicu ili platformu za prodaju.

4. Koja je razlika između fizičkih i digitalnih proizvoda?

Fizički proizvodi su proizvodi koji se mogu opipati i obično se prodaju u trgovinama. S druge strane, digitalni proizvodi su virtualni proizvodi koji se distribuiraju putem interneta.

5. Kako se mogu kreirati digitalni proizvodi?

Mogu se kreirati na mnogo načina, kao što su pisanje e-knjiga, razvoj aplikacija i softvera, snimanje i prodaja online tečajeva, i mnoge druge. Potrebno je imati određene vještine i znanja u području u kojem se planira izraditi proizvod.

ciljevi

Imate projekt na umu?

Započnimo suradnju i realizirajmo Vašu ideju.