fbpx

Izrada modernih i povoljnih web aplikacija za sve trvtke

Izrada web aplikacija

Izrada web aplikacija uz super brzi web hosting. Web aplikacija koja će unaprijediti i odgovarati Vašem poslovanju za još bolje poslovne rezultate i ciljeve.

Kontaktirajte nas
Izrada web aplikacija
Nalazite se ovdje: Blue Bear » Usluge » Izrada web aplikacija

Vrhunska i povoljna usluga kvalitetnih i održivih web aplikacija

Dizajn i izrada web aplikacija uz održavanje, podršku i SEO

Upit

Upit

Dizajn

Dizajn

Izrada

Izrada

Testiranje

Testiranje

Produkcija

Produkcija

Web aplikacija prilagođena Vašem poslovanju

Kao IT tvrtka specijalizirana za izradu web aplikacija, mi vam pružamo kompleksne usluge kreiranja i optimizacije vašeg online prisustva. Tim stručnjaka će raditi s vama kako bi razumjeli vaše potrebe i zahtjeve te kreirali web aplikaciju koja će biti prilagođena vašem poslovanju i poboljšati vaše poslovanje.

Izrada web aplikacije
Razvoj web aplikacije

CRM i ERP poslovni sustavi

Nudimo i opciju integracije vaše web aplikacije s vašim poslovnim sistemima, kao što su CRM i ERP, te drugim alatima za analitiku i automatizaciju poslovanja, kako biste imali potpunu kontrolu nad vašim poslovanjem. Osigurat ćemo i stalnu podršku i ažuriranja vaše aplikacije kako bi bila u skladu s novim tehnologijama i potrebama vašeg poslovanja.
Kontaktirajte nas danas za besplatnu procjenu i prvi korak prema unaprijeđenju vašeg poslovanja s vlastitom web aplikacijom!

Jednostavne i optimalne web aplikacije

Naš tim će se brinuti da vaša aplikacija bude jednostavna za korištenje, sigurna i optimizirana za pretraživače (SEO) kako bi vaša aplikacija bila lakše pronađena na Google-u i drugim pretraživačima.

Web poslovni sustavi
Whitelabel usluge

Whitelabel (nepotpisane) web usluge

Ponudite usluge drugima, ali pod Vašim vlastitim brendom. Ponudite usluge klijentima bez potrebe za povećanjem svoje infrastrukture ili zapošljavanjem novih ljudi. Povećajte prihode ponudivši nove usluge bez dodatnih troškova i zadržite punu kontrolu nad Vašim brendom i svojim klijentima.

Prednosti web aplikacija

Iskoristite prednosti izrade web aplikacija

Kompatibilnost web aplikacija

Kompatibilnost s više platformi

Web aplikacije kompatibilne su s bilo kojim uređajem s internetskom vezom i web preglednikom, što ih čini dostupnima na stolnim, prijenosnim računalima, tabletima i mobitelima.

Instalacija web aplikacija

Nije potrebna instalacija

Korisnici mogu pristupiti web aplikacijama bez potrebe za instalacijom, što je značajna prednost za korisnike.

Jednostavno ažuriranje web aplikacija

Jednostavno ažuriranje

Ažuriranje web aplikacija jednostavno je jer zahtijeva samo izmjene na strani poslužitelja, a svi korisnici mogu pristupiti najnovijoj verziji bez potrebe za ručnim ažuriranjem.

Skalabilnost web aplikacija

Poboljšana skalabilnost

Web aplikacije mogu obraditi veliki broj korisnika i mogu se lako povećati ili smanjiti, ovisno o potrebama poslovanja.

Isplativost web aplikacija

Isplativost

Web aplikacije su isplative u usporedbi s tradicionalnim aplikacijama za stolna računala. Ne zahtijevaju skupe licence ili hardver, a troškovi njihovog održavanja i ažuriranja su relativno niski.

Ažuriranje web aplikacija

Ažuriranje u stvarnom vremenu

Web aplikacije mogu pružiti ažuriranja u stvarnom vremenu, što znači da nema potrebe za ručnim osvježavanjem stranice.

Izrada kvalitetnih i modernih aplikacija za 
 po prihvatljivim cjenama

FAQ – izrada web aplikacija

Često postavljena pitanja i odgovori na njih

1. Što su web aplikacije?

Web aplikacije su programi koji se izvode putem web preglednika. One se sastoje od dijela koji se nalazi na poslužitelju i dijela koji se nalazi na klijentskoj strani, odnosno u web pregledniku.

2. Koje se prednosti?

Prednosti korištenja web aplikacija uključuju pristupačnost, jer su dostupne bilo gdje i bilo kada, jednostavnost održavanja, jer nema potrebe za instalacijom softvera, skalabilnost, jer se mogu lako prilagoditi rastućim potrebama, i niski troškovi, jer nema potrebe za skupim hardverom.

3. Kako se razlikuju od desktop aplikacija?

Web aplikacije se izvode putem web preglednika, dok desktop aplikacije zahtijevaju instalaciju softvera na lokalnom računalu. Web aplikacije su pristupačne bilo gdje i bilo kada, dok su desktop aplikacije ograničene na jedno računalo.

4. Koje vrste postoje?

Postoje različite vrste web aplikacija, uključujući društvene mreže, online trgovine, online banking aplikacije, web aplikacije za upravljanje projektima, web aplikacije za upravljanje sadržajem i mnoge druge.

5. Koliko košta izrada web aplikacije?

Cijena izrade web aplikacije ovisi o složenosti aplikacije, vremenu potrebnom za izradu i korištenim tehnologijama. Cijena može varirati od nekoliko tisuća do nekoliko stotina tisuća kuna.

Što naši klijenti kažu o nama

Pružamo kvalitetnu i pouzdanu uslugu

Poštovani, ovim putem željeli bismo zahvaliti na visokoj profesionalnosti koju ste pokazali od samog početka naše suradnje. Vaše ideje, kooperativnost, pouzdanost, dostupnost, razumijevanje i učinkovitost su za svaku pohvalu. Mlade, ugodne i susretljive osobe koje s nevjerojatnom lakoćom obavljaju nama bitne zadatke i u koje se uvijek možemo pouzdati.

Adela Osvaldić

Tajnik, HVIDR-a RH

U vrijeme kad je krenula pandemija kao event branša morali smo neka događanja preseliti online i vaša predanost projektu odrazila se u svakom aspektu našeg poslovanja. Uspjeli smo zadržati poslovnu sigurnost, implementirali smo nove tehnike u poslovanje. Vaš detaljan i kreativan pristup uspješno je postavio naš posao online.

Darijo Ledić

Direktor, B2B obrt za usluge

Ja sam za ovaj posao izrade web stranice odabrao Blue-bear i moram reći da sam se ugodno iznenadio brzinom kojom smo obuhvatili, dizajnirali i prezentirali projekt CEV technologies putem web stranice, mogu samo reći da je Blue-bear vrlo ozbiljno, ažurno i profesionalno odradio svoj dio posla i svakako mogu preporučiti suradnju sa dečkima iz Blue-beara.

Ivica Blažević

Direktor, CEV Technologies

Izrada web stranice CEV Technologies
Izrada web trgovine Funky Food
Izrada web stranice HVDIR-a RH
Izrada web stranice Kolar
Izrada web aplikacije Serbia business run
Izrada web stranice Dobri dom Vinkovci

Posljednji blog članci o izradi web aplikacija

Blog – izrada web aplikacija

Skalabilne web aplikacije
Skalabilne web aplikacije

Kako izgraditi skalabilne web aplikacije U današnjem digitalnom dobu, web aplikacije su postale ključni alat za rast poslovanja i poboljšanje korisničkog...

Razvoj i primjena web aplikacija
Razvoj i primjena web aplikacija

Web aplikacije: Vodič kroz razvoj i primjenu u suvremenom poslovanju U današnje vrijeme web aplikacije su postale neizostavan alat u poslovanju. One...

Kako razviti modernu web aplikaciju
Kako razviti modernu web aplikaciju

Najbolje prakse za uspjeh Suvremene web aplikacije sve više postaju ključni dio poslovanja mnogih tvrtki, a ako planirate razviti novu aplikaciju, važno je da...

Zatražite ponudu

Imate projekt na umu?

Započnimo suradnju i realizirajmo Vašu ideju.