fbpx

Izrada modernih i povoljnih web aplikacija

Izradimo Vam novu web aplikaciju uz super brzi web hosting. Web aplikacija koja će odgovarati Vašem poslovanju.

blue-bear-naslovna

Vrhunska i povoljna usluga kvalitetnih i održivih web aplikacija

Dizajn i izrada web aplikacija uz održavanje i podršku, seo optimiziciju, digitalni marketing i najbrži web hosting

Unaprijedite svoje poslovanje s vlastitom web aplikacijom! Kao IT tvrtka specijalizirana za izradu web aplikacija, mi vam pružamo kompleksne usluge kreiranja i optimizacije vašeg online prisustva. Tim stručnjaka će raditi s vama kako bi razumjeli vaše potrebe i zahtjeve te kreirali web aplikaciju koja će biti prilagođena vašem poslovanju i poboljšati vaše poslovanje. Naš tim će se brinuti da vaša aplikacija bude jednostavna za korištenje, sigurna i optimizirana za pretraživače (SEO) kako bi vaša aplikacija bila lakše pronađena na Google-u i drugim pretraživačima. Nudimo i opciju integracije vaše web aplikacije s vašim poslovnim sistemima, kao što su CRM i ERP, te drugim alatima za analitiku i automatizaciju poslovanja, kako biste imali potpunu kontrolu nad vašim poslovanjem. Osigurat ćemo i stalnu podršku i ažuriranja vaše aplikacije kako bi bila u skladu s novim tehnologijama i potrebama vašeg poslovanja.
Kontaktirajte nas danas za besplatnu procjenu i prvi korak prema unaprijeđenju vašeg poslovanja s vlastitom web aplikacijom!
$

UPIT

dizajn

DIZAJN

izrada

IZRADA

test

TEST

produkcija

PRODUKCIJA

“U vrijeme kad je krenula pandemija kao event branša morali smo neka događanja preseliti online i vaša predanost projektu odrazila se u svakom aspektu našeg poslovanja. Uspjeli smo zadržati poslovnu sigurnost, implementirali smo nove tehnike u poslovanje. Vaš detaljan i kreativan pristup uspješno je postavio naš posao online.”

Darijo Ledić

Vlasnik, B2B obrt za usluge
ciljevi

Imate projekt na umu?

Započnimo suradnju i realizirajmo Vašu ideju.