fbpx

Online digitalni cjenik i jelovnik za sve ugostitelje

QR i NFC digitalni beskontaktni višejezični cjenik i jelovnik za sve ugostiteljske i uslužne djelatnosti s dvojnim prikazom cijena. Neka i Vaš cjenik bude online.

blue-bear-digital-pricelist

Idealno riješenje za sve bilo da se radi o kafiću, frizerskom salonu, teretani, restoranu ili bilo kojoj drugoj djelatnosti.

Modernizirajte Vaše cjenike i jelovnike

Omogućite Vašim klijetnima brz i jednostavan uvid u cjenik uz beskontaktni način rada skeniranjem QR koda ili NFC-a. Povežite cjenik s Vašom web stranicom ili aplikacijom. Beskontaktno riješenje koje nudi više od klasičnog cjenika na papiru. Dodajte mogućnost povezivanja na Wi-Fi putem QR koda ili NFC čipa. Brzo i jednostavno bez pitanja za wifi. Vaši gosti će biti oduševljeni s ovom mogućnošću. Digitalizirajte spajanje na Wi-Fi i omogućite Vašim gostima najbrži način spajanja na Wi-Fi.

Budite digitalni, budite online.

Skeniraj ili prisloni, tako jednostavno…

beskontaktni-jelovnik
digitalni-jelovnik
nfc-jelovnik

Beskontaktni jelovnik

Više od jelovnika

Ubrzajte Vaše poslovanje, podignite korisničko iskustvo na novu višu razinu. Beskontaktni jelovnik je namijenjen svima, bilo da se radi o restoranu ili fast food-u. Omogućite Vašim gostima jelovnik na mobitelu. Sve što trebaju napraviti je upaliti kameru na svom mobitelu i skenirati QR kod ili prisloniti mobitel na naljepnicu. Jednostavan pristup putem mobitela bez potrebe za instalacijom aplikacije. Kako bi Vašim gostima pružili bolji uvid u Vašu kompletnu ponudu iskoristite prednosti QR i NFC beskontaktnog jelovnika. Omogućite Vašim inozemnim gostima pregled na njihovom matičnom jeziku samo jednim klikom. Doprinesite digitalnoj i zelenoj tranziciji.

Super brzi, jednostavni i beskontaktni NFC i QR kod jelovnik za još brže i sigurnije korištenje za restorane, kafiće, barove, salone za uljepšavanje, frizerske salone i ostale. Recite zbogom jelovnicima u fizičkom obliku. Bez preuzimanja aplikacije pregledajte jelovnik na bilo kojem mobilnom uređaju. Gosti u trenutku pristupaju Vašem jelovniku prislanjanjem na NFC ili skeniranjem QR koda kamerom pametnog telefona. Radi sa svim sustavima i internetskim preglednicima.

digitalni-cjenik
ciljevi

Imate projekt na umu?

Započnimo suradnju i realizirajmo Vašu ideju.