fbpx

Online digitalni cjenik i jelovnik za sve ugostitelje

Digitalni cjenik
QR i NFC online digitalni beskontaktni višejezični cjenik i jelovnik za sve ugostiteljske i uslužne djelatnosti s dvojnim prikazom cijena. Neka i Vaš cjenik bude online.
Više o digitalnom cjeniku
Digitalni cjenik
Nalazite se ovdje: Blue Bear » Proizvodi » Digitalni cjenik

Idealno riješenje za sve bilo da se radi o kafiću, frizerskom salonu, teretani…

Modernizirajte Vaše cjenike i jelovnike

Omogućite Vašim klijetnima brz i jednostavan uvid u cjenik uz beskontaktni način rada skeniranjem QR koda ili NFC-a. Povežite cjenik s Vašom web stranicom ili aplikacijom. Beskontaktno riješenje koje nudi više od klasičnog cjenika na papiru. Dodajte mogućnost povezivanja na Wi-Fi putem QR koda ili NFC čipa.

Skeniraj ili prisloni, tako jednostavno…

Brzo i jednostavno bez pitanja za wifi. Vaši gosti će biti oduševljeni s ovom mogućnošću. Digitalizirajte spajanje na Wi-Fi i omogućite Vašim gostima najbrži način spajanja na Wi-Fi. Budite digitalni, budite online.

Beskontaktni jelovnik
Digitalni jelovnik
NFC jelovnik
QR jelovnik

Beskontaktni jelovnik

Ubrzajte Vaše poslovanje, podignite korisničko iskustvo na novu višu razinu. Beskontaktni jelovnik je namijenjen svima, bilo da se radi o restoranu ili fast food-u. Omogućite Vašim gostima jelovnik na mobitelu. Sve što trebaju napraviti je upaliti kameru na svom mobitelu i skenirati QR kod ili prisloniti mobitel na naljepnicu. Jednostavan pristup putem mobitela bez potrebe za instalacijom aplikacije. Kako bi Vašim gostima pružili bolji uvid u Vašu kompletnu ponudu iskoristite prednosti QR i NFC beskontaktnog jelovnika. Omogućite Vašim inozemnim gostima pregled na njihovom matičnom jeziku samo jednim klikom. Doprinesite digitalnoj i zelenoj tranziciji.

 

Više od jelovnika

Super brzi, jednostavni i beskontaktni NFC i QR kod jelovnik za još brže i sigurnije korištenje za restorane, kafiće, barove, salone za uljepšavanje, frizerske salone i ostale. Recite zbogom jelovnicima u fizičkom obliku. Bez preuzimanja aplikacije pregledajte jelovnik na bilo kojem mobilnom uređaju. Gosti u trenutku pristupaju Vašem jelovniku prislanjanjem na NFC ili skeniranjem QR koda kamerom pametnog telefona. Radi sa svim sustavima i internetskim preglednicima.

Digitalni cjenik
Zatražite ponudu

Imate projekt na umu?

Započnimo suradnju i realizirajmo Vašu ideju.