fbpx

Online digitalni obračun / knjiga šanka / dnevni promet

digitalni obračun
Digitalni obračun štedi vrijeme i novac, te modernizira Vaše poslovanje. Imajte uvid u vaše poslovanje u svakom trenu. Digitalna transformacija i zelena tranzicija u ugostiteljstvu.
Više o digitalnom obračunu
Digitalni obračun
Nalazite se ovdje: Blue Bear » Proizvodi » Digitalni obračun

Digitalizirajte i modernizirajte Vašu knjigu šanka

Modernizirajte Vaše poslovanje u ugostiteljstvu

Digitalni obračun nudi dodatne funkcije kao što su dodavanje novih pića, uređivanje postojećih artikala i dodavanje novih kategorija, omogućujući vam da jednostavno prilagodite evidenciju svojim potrebama. Također, aplikacija omogućuje pristup informacijama o dosadašnjim prodajama pića, što vam omogućuje bolje planiranje budućeg poslovanja.

Zaboravite excel knjigu šanka i papir

Uz digitalni obračun imate pristup svim potrebnim podacima vezanim uz poslovanje vašeg lokala, što vam omogućuje bolje upravljanje zalihama pića, praćenje financijskih tokova i poboljšanje poslovanja. Svakodnevno praćenje prometa i zaliha, kao i korištenje digitalne bar knjige, mogu biti ključni za uspjeh vašeg restorana. Digitalni obračun je vrlo korisna aplikacija koja olakšava upravljanje zalihama, evidenciju prometa pića i praćenje financijskih tokova u vašem restoranu.

Digitalni obračun = zeleni obračun

Umjesto klasičnog papirnatog obrasca ili excel tablice barske knjige, e-fakturiranje omogućuje praćenje prometa u realnom vremenu, što vam omogućuje bolje upravljanje zalihama pića, brže otkrivanje mogućih grešaka u evidenciji i poduzimanje potrebnih radnji u vrijeme.

Digitalni obračun
Održavanje web usluga
Upravljanje obračunima

Unos, brisanje i uređivanje, zaključivanje i storniranje obračuna, unos i otpis robe. Pratite stanje u svakom trenu bilo gdje.

Izrada web trgovina

Pregled stanja

Pregled stanja proizvoda, skladišta, obračuna i akcija korisnika s bilo kojeg uređaja u bilo koje vrijeme dana iz udobnosti vašeg doma.

Izrada web stranica

Upravljanje proizvodima

Unos, brisanje i uređivanje proizvoda. Dodavanje kombinacija i akcija. Upravljanje mjerama i normativom. Neograničen broj proizvoda i kategorija.

Web hosting
Sustav obavijesti

Obavijesti o dodavanju, uređivanju, storniranju, zaključivanju i brisanju obračuna, stanju proizvoda, akcijama korisnika sustava.

Zatražite ponudu

Imate projekt na umu?

Započnimo suradnju i realizirajmo Vašu ideju.