fbpx
Nalazite se ovdje: Blue Bear » Vijesti » Web trgovina » Kako odabrati pravi payment gateway?

Kako odabrati pravi payment gateway?

Web trgovina

Kako odabrati pravi payment gateway?

U današnje vrijeme online plaćanja su postala standardni način plaćanja proizvoda i usluga, što je dovelo do povećanja popularnosti online payment gatewaya. Kada se radi o webshopovima, odabir pravog payment gatewaya može biti presudan za uspješnost vašeg poslovanja.

Što su to payment gatewayi?

Payment gateway je online usluga koja omogućuje prihvaćanje plaćanja putem interneta. Kada klijent izvrši online kupovinu, payment gateway šifrira podatke o kreditnoj kartici te ih šalje na bankovni račun prodavatelja. Na taj način se osigurava sigurnost i privatnost informacija kupca.

Kako odabrati pravi payment gateway?

Pri odabiru payment gatewaya, važno je uzeti u obzir nekoliko faktora. Jedan od najvažnijih faktora je sigurnost. Provjerite jesu li podaci o kreditnoj kartici šifrirani prilikom prijenosa te je li payment gateway u skladu sa sigurnosnim standardima (npr. PCI DSS standard). Također, važno je provjeriti kakve su naknade za korištenje usluge, uključujući naknade za transakcije, mjesečne naknade i naknade za povrat novca.

Integracija

Još jedan važan faktor pri odabiru payment gatewaya je njegova integracija sa vašom e-trgovinom. Odaberite payment gateway koji se lako integrira sa vašom platformom za e-trgovinu i pruža dobru podršku za programere. Također, provjerite da li payment gateway podržava vaše preferirane načine plaćanja, kao što su kreditne kartice, PayPal, i sl.

Najpopularniji payment gatewayi

Postoji mnogo različitih payment gatewaya na tržištu, ali neki od najpopularnijih su:

 1. PayPal – Omogućuje prihvaćanje plaćanja putem kreditnih kartica, bankovnih računa i PayPal računa. Jednostavan je za korištenje i lako se integrira sa svim vrstama e-trgovina.
 2. Stripe – Omogućuje prihvaćanje plaćanja putem kreditnih kartica i drugih načina plaćanja. Integracija sa platformama za e-trgovinu je vrlo jednostavna, a njegove naknade su vrlo konkurentne.
 3. Authorize.net – Jedan od najstarijih i najpopularnijih payment gatewaya. Omogućuje prihvaćanje plaćanja putem kreditnih kartica, bankovnih računa i drugih načina plaćanja. Njegove naknade su nešto više u usporedbi s drugim payment gatewayima.
 4. 2Checkout – Omogućuje prihvaćanje plaćanja putem kreditnih kartica, PayPal-a i drugih načina plaćanja.

Usluge:

 • Izrada web stranica
 • Izrada web trgovina
 • Izrada web aplikacija
 • Izrada desktop aplikacija
 • Izrada mobilnih aplikacija
 • Web hosting
 • SEO optimizacija
 • Digitalni marketing
 • Grafički dizajn
 • Održavanje weba
Popularni trendovi u web dizajnu

Popularni trendovi u web dizajnu

Web dizajn je nešto što se stalno mijenja i evoluira, a kako se tehnologija razvija, tako se mijenjaju i trendovi u dizajnu. Ako ste vlasnik web stranice ili razmišljate o stvaranju jedne, važno je da pratite aktualne trendove kako biste bili konkurentni i privlačni svojim korisnicima.

Minimalizam u web dizajnu

Minimalizam u web dizajnu

Jedna od najpopularnijih tema u web dizajnu danas je uporaba minimalizma. Minimalizam u web dizajnu odnosi se na korištenje jednostavnih, čistih i nenatrpanih elemenata dizajna za stvaranje web stranice koja je estetski ugodna i laka za korištenje. Trend minimalističkog dizajna posljednjih godina dobiva na popularnosti, a nije teško vidjeti zašto. U ovom ćemo članku istražiti ključne značajke minimalističkog web dizajna i prednosti usvajanja ovog pristupa.

Kako dizajnirati učinkovitu stranicu za pretvaranje posjetitelja u kupce

Kako dizajnirati učinkovitu stranicu za pretvaranje posjetitelja u kupce

Jedan od ključnih elemenata uspješnog poslovanja je pretvaranje posjetitelja web stranice u kupce. Stranica na kojoj se vrši ovaj postupak zove se “landing page”. Dizajniranje učinkovite stranice za pretvaranje posjetitelja u kupce nije jednostavno, ali slijedeći neke osnovne smjernice, možete poboljšati svoje šanse za uspjeh.

Blue Bear - realizirajmo Vašu ideju

Imate projekt na umu?

Započnimo suradnju i realizirajmo Vašu ideju.

Share This