fbpx
Nalazite se ovdje: Blue Bear » Vijesti » Ostalo » Digitalni cjenik

Digitalni cjenik

Umjesto papirnatih cjenika, tvrtke sve više koriste digitalni cjenik koji se može lako ažurirati i prilagoditi potrebama korisnika.
Autor: Blue Bear
Objavljeno: 13. ožujka. 2023.
Kategorija: Ostalo
Oznake: Digitalna transformacija | Zelena tranzicija

Digitalni cjenik – novi standard u poslovanju

Digitalni cjenik postaje sve popularniji alat za prezentiranje cijena i usluga u poslovnom svijetu. Umjesto papirnatih cjenika, tvrtke sve više koriste digitalne koji se mogu lako ažurirati i prilagoditi potrebama korisnika. U nastavku ćemo vam predstaviti pet razloga zašto biste ga trebali koristiti u svom poslovanju.

  1. Brza i jednostavna ažuriranja

Jedna od najvećih prednosti digitalnog cjenika je mogućnost brzog i jednostavnog ažuriranja. Promjene cijena ili usluga mogu se odmah primijeniti na digitalni cjenik, čime se uštedi vrijeme i novac.

  1. Dostupnost na bilo kojem uređaju

Može se pregledavati na bilo kojem uređaju s pristupom internetu. To znači da klijenti mogu pristupiti cjeniku na svom pametnom telefonu, tabletu ili računalu, što omogućuje lakše uspoređivanje i donošenje odluka o kupovini.

  1. Bolja kontrola nad informacijama

Omogućuje bolju kontrolu nad informacijama koje se prikazuju klijentima. Tvrtke mogu lako kontrolirati koje se informacije prikazuju na cjeniku i kako se one prikazuju.

  1. Ekološka alternativa

Korištenje digitalnog cjenika također je ekološka alternativa papirnatim cjenicima. Smanjuje se potreba za tiskanjem velikog broja papirnatih cjenika, čime se štedi priroda.

  1. Više opcija za dizajn

Pruža više opcija za dizajn i prikaz informacija. Tvrtke mogu koristiti različite fontove, boje i stilove kako bi privukle pažnju kupaca i istaknule svoje proizvode i usluge.

Uvođenje digitalnog cjenika u vaše poslovanje može pružiti mnoge prednosti i olakšati vašu komunikaciju s klijentima. Ako vam treba pomoć u izradi digitalnog cjenika ili drugih poslovnih alata, kontaktirajte nas i rado ćemo vam pomoći.

Više detalja o digitalnom cjeniku i njegovim mugćnostima pogledajte ovdje

Influencer marketing

Influencer marketing

Digitalni marketing nije jedinstvena cjelina – to je složena međuigra SEO-a, oglasa, društvenih medija, marketinga putem e-pošte i utjecajnog marketinga. Izrada ovog mozaika zahtijeva pristup prilagođen različitim klijentima i različitim ciljevima. Saznajte kako...

Kako do više konverzija na web stranici?

Kako do više konverzija na web stranici?

Posjeti web stranici sami po sebi nemaju značaj osim ako posjetitelji ne poduzmu nešto. Konverzije, u rasponu od kupnje do prijave za newsletter ili ispunjavanja obrasca za kontakt, željeni su rezultati koji doista pokreću vašu online prisutnost. Stoga, donosimo...

Redizajn web stranica

Redizajn web stranica

U ovom blog članku Vam donosimo informacije kada i zašto je potreban redizajn web stranica. Došli ste do ključnog trenutka u kojem ste prepoznali potrebu za redizajnom web stranice. Ova odluka često proizlazi iz uvjerljivih razloga, niza identificiranih bolnih točaka...

Zaštita WordPress stranica

Zaštita WordPress stranica

U krajoliku mrežne prisutnosti koji se stalno razvija, WordPress je najpoželjniji izbor, pokretajući više od polovice svih web stranica na internetu. Ipak, ova popularnost također privlači neželjenu pozornost kibernetičkih kriminalaca, čineći Wordpress stranice...

5 načina kako koristiti ChatGPT za SEO optimizaciju

5 načina kako koristiti ChatGPT za SEO optimizaciju

Upoznajte ChatGPT i načine kako ga iskoristiti za SEO optimizaciju. Vjerojatno vam nisu strani pojam i nevjerojatan alat, ChatGPT. Od svog debija 30. studenog 2022. oborio je rekorde na tržištu. U samo pet dana privukla je više od milijun korisnika i tako postala...

Trebate kvalitetnu i povoljnu web stranicu?

Izrada web stranica uz super brzi web hosting. Moderne responzive i povoljne web stranice koje će odgovarati Vašem poslovanju, dati bolje rezultate i privući nove klijente.

Zatražite ponudu

Imate projekt na umu?

Započnimo suradnju i realizirajmo Vašu ideju.

Share This