fbpx
Nalazite se ovdje: Blue Bear » Vijesti » Web trgovina » Woocommerce

Woocommerce

Web trgovina

WooCommerce

Razmišljate li o pokretanju online trgovine? Ako je tako, vjerojatno ste čuli za WooCommerce, jednu od najpopularnijih platformi za e-trgovinu. U ovom postu na blogu pobliže ćemo pogledati što je WooCommerce, kako funkcionira i zašto bi mogao biti pravi izbor za vašu internetsku trgovinu.

Što je WooCommerce?

Jednostavno rečeno, to je dodatak za WordPress koji vam omogućuje stvaranje online trgovine. Besplatno ga je preuzeti i koristiti i vrlo je prilagodljiv, tako da možete stvoriti trgovinu koja je jedinstvena za vašu marku i proizvode.

Jedna od najvećih prednosti WooCommercea je ta što je izgrađen na WordPressu, što znači da imate pristup svim značajkama i dodacima dostupnim za WordPress. To uključuje sve, od dodataka za SEO do dodataka za društvene medije, koji vam mogu pomoći optimizirati trgovinu za tražilice i promovirati je na društvenim medijima.

Osim što je vrlo prilagodljiv, WooCommerce je također vrlo jednostavan za korištenje. Dolazi sa sučeljem prilagođenim korisniku koje olakšava dodavanje proizvoda, upravljanje narudžbama i praćenje inventara. Osim toga, na internetu je dostupno mnogo vodiča i resursa koji će vam pomoći da započnete.

Opensource

Još jedna prednost WooCommercea je njegova velika skalabilnost. Bilo da prodajete samo nekoliko proizvoda ili tisuće, WooCommerce to može podnijeti. Osim toga, budući da se radi o softveru otvorenog koda, imate potpunu kontrolu nad svojom trgovinom i možete je prilagoditi svojim specifičnim potrebama.

Sve u svemu, WooCommerce je izvrstan izbor za svakoga tko želi pokrenuti internetsku trgovinu.

Usluge:

  • Izrada web stranica
  • Izrada web trgovina
  • Izrada web aplikacija
  • Izrada desktop aplikacija
  • Izrada mobilnih aplikacija
  • Web hosting
  • SEO optimizacija
  • Digitalni marketing
  • Grafički dizajn
  • Održavanje weba
Responzivni web dizajn

Responzivni web dizajn

Kao što većina nas zna, danas gotovo svatko ima mobilni uređaj, tablet ili neki drugi uređaj s kojim se povezuje na internet. Često želimo posjetiti web stranicu, ali ako se ne prikazuje pravilno na našem uređaju, vrlo brzo se vraćamo na tražilicu i tražimo neku drugu...

10 Najčešćih pogrešaka pri vođenju web trgovine

10 Najčešćih pogrešaka pri vođenju web trgovine

Pokretanje web trgovine može biti izazovno i uzbudljivo iskustvo. Međutim, postoje neke uobičajene greške koje mnogi vlasnici web trgovina rade i koje mogu dovesti do neuspjeha. U ovom članku ćemo razgovarati o 10 najčešćih grešaka koje se mogu pojaviti prilikom...

Shopify

Shopify

Razmišljate o pokretanju online trgovine, ali ne znate odakle početi? Ne tražite dalje od Shopifyja! Shopify je sveobuhvatna platforma za e-trgovinu koja olakšava pokretanje, rast i upravljanje vašom internetskom trgovinom. Uz Shopify možete birati između stotina...

ciljevi

Imate projekt na umu?

Započnimo suradnju i realizirajmo Vašu ideju.

Share This