fbpx
Nalazite se ovdje: Blue Bear » Vijesti » Web trgovina » Woocommerce

Woocommerce

Web trgovina

WooCommerce

Razmišljate li o pokretanju online trgovine? Ako je tako, vjerojatno ste čuli za WooCommerce, jednu od najpopularnijih platformi za e-trgovinu. U ovom postu na blogu pobliže ćemo pogledati što je WooCommerce, kako funkcionira i zašto bi mogao biti pravi izbor za vašu internetsku trgovinu.

Što je WooCommerce?

Jednostavno rečeno, to je dodatak za WordPress koji vam omogućuje stvaranje online trgovine. Besplatno ga je preuzeti i koristiti i vrlo je prilagodljiv, tako da možete stvoriti trgovinu koja je jedinstvena za vašu marku i proizvode.

Jedna od najvećih prednosti WooCommercea je ta što je izgrađen na WordPressu, što znači da imate pristup svim značajkama i dodacima dostupnim za WordPress. To uključuje sve, od dodataka za SEO do dodataka za društvene medije, koji vam mogu pomoći optimizirati trgovinu za tražilice i promovirati je na društvenim medijima.

Osim što je vrlo prilagodljiv, WooCommerce je također vrlo jednostavan za korištenje. Dolazi sa sučeljem prilagođenim korisniku koje olakšava dodavanje proizvoda, upravljanje narudžbama i praćenje inventara. Osim toga, na internetu je dostupno mnogo vodiča i resursa koji će vam pomoći da započnete.

Opensource

Još jedna prednost WooCommercea je njegova velika skalabilnost. Bilo da prodajete samo nekoliko proizvoda ili tisuće, WooCommerce to može podnijeti. Osim toga, budući da se radi o softveru otvorenog koda, imate potpunu kontrolu nad svojom trgovinom i možete je prilagoditi svojim specifičnim potrebama.

Sve u svemu, WooCommerce je izvrstan izbor za svakoga tko želi pokrenuti internetsku trgovinu.

Usluge:

  • Izrada web stranica
  • Izrada web trgovina
  • Izrada web aplikacija
  • Izrada desktop aplikacija
  • Izrada mobilnih aplikacija
  • Web hosting
  • SEO optimizacija
  • Digitalni marketing
  • Grafički dizajn
  • Održavanje weba
Popularni trendovi u web dizajnu

Popularni trendovi u web dizajnu

Web dizajn je nešto što se stalno mijenja i evoluira, a kako se tehnologija razvija, tako se mijenjaju i trendovi u dizajnu. Ako ste vlasnik web stranice ili razmišljate o stvaranju jedne, važno je da pratite aktualne trendove kako biste bili konkurentni i privlačni svojim korisnicima.

Minimalizam u web dizajnu

Minimalizam u web dizajnu

Jedna od najpopularnijih tema u web dizajnu danas je uporaba minimalizma. Minimalizam u web dizajnu odnosi se na korištenje jednostavnih, čistih i nenatrpanih elemenata dizajna za stvaranje web stranice koja je estetski ugodna i laka za korištenje. Trend minimalističkog dizajna posljednjih godina dobiva na popularnosti, a nije teško vidjeti zašto. U ovom ćemo članku istražiti ključne značajke minimalističkog web dizajna i prednosti usvajanja ovog pristupa.

Kako dizajnirati učinkovitu stranicu za pretvaranje posjetitelja u kupce

Kako dizajnirati učinkovitu stranicu za pretvaranje posjetitelja u kupce

Jedan od ključnih elemenata uspješnog poslovanja je pretvaranje posjetitelja web stranice u kupce. Stranica na kojoj se vrši ovaj postupak zove se “landing page”. Dizajniranje učinkovite stranice za pretvaranje posjetitelja u kupce nije jednostavno, ali slijedeći neke osnovne smjernice, možete poboljšati svoje šanse za uspjeh.

Blue Bear - realizirajmo Vašu ideju

Imate projekt na umu?

Započnimo suradnju i realizirajmo Vašu ideju.

Share This