fbpx
Nalazite se ovdje: Blue Bear » Vijesti » Web trgovina » Shopify
Shopify

Razmišljate o pokretanju online trgovine, ali ne znate odakle početi? Ne tražite dalje od Shopifyja! Shopify je sveobuhvatna platforma za e-trgovinu koja olakšava pokretanje, rast i upravljanje vašom internetskom trgovinom.

Uz Shopify možete birati između stotina prilagodljivih predložaka kako biste stvorili prekrasnu online trgovinu profesionalnog izgleda koja odražava vaš brend. Bilo da prodajete fizičke proizvode, digitalne proizvode ili usluge, Shopify ima sve što vam je potrebno za početak.

Jedna od najvećih prednosti Shopifyja je jednostavnost korištenja.

Ne trebate nikakve vještine kodiranja ili dizajna da postavite svoju trgovinu, a intuitivno sučelje olakšava dodavanje proizvoda, upravljanje inventarom i ispunjavanje narudžbi. Osim toga, Shopify se integrira sa stotinama aplikacija i dodataka trećih strana, tako da svojoj trgovini možete dodati još više funkcionalnosti.

Još jedna velika prednost Shopifyja je njegov SEO.

Shopifyjeve ugrađene SEO značajke olakšavaju optimizaciju vaše trgovine za tražilice i poboljšavaju vaše šanse za viši rang u rezultatima pretraživanja. Možete jednostavno dodati meta oznake, alternativne oznake i druge elemente na stranici kako biste poboljšali vidljivost svoje trgovine u rezultatima pretraživanja.

Zaključno, ako tražite platformu za e-trgovinu jednostavnu za korištenje, prilagođenu SEO-u koja ima sve što vam je potrebno za pokretanje i razvoj vaše internetske trgovine, nemojte tražiti dalje od Shopifyja. Sa svojim intuitivnim sučeljem, prilagodljivim predlošcima, ugrađenim SEO značajkama i snažnim marketinškim i prodajnim alatima, Shopify je savršena platforma za početnike i stručnjake u e-trgovini.

Usluge:

  • Izrada web stranica
  • Izrada web trgovina
  • Izrada web aplikacija
  • Izrada desktop aplikacija
  • Izrada mobilnih aplikacija
  • Web hosting
  • SEO optimizacija
  • Digitalni marketing
  • Grafički dizajn
  • Održavanje weba
Responzivni web dizajn

Responzivni web dizajn

Kao što većina nas zna, danas gotovo svatko ima mobilni uređaj, tablet ili neki drugi uređaj s kojim se povezuje na internet. Često želimo posjetiti web stranicu, ali ako se ne prikazuje pravilno na našem uređaju, vrlo brzo se vraćamo na tražilicu i tražimo neku drugu...

10 Najčešćih pogrešaka pri vođenju web trgovine

10 Najčešćih pogrešaka pri vođenju web trgovine

Pokretanje web trgovine može biti izazovno i uzbudljivo iskustvo. Međutim, postoje neke uobičajene greške koje mnogi vlasnici web trgovina rade i koje mogu dovesti do neuspjeha. U ovom članku ćemo razgovarati o 10 najčešćih grešaka koje se mogu pojaviti prilikom...

Woocommerce

Woocommerce

Razmišljate li o pokretanju online trgovine? Ako je tako, vjerojatno ste čuli za WooCommerce, jednu od najpopularnijih platformi za e-trgovinu. U ovom postu na blogu pobliže ćemo pogledati što je WooCommerce, kako funkcionira i zašto bi mogao biti pravi izbor za vašu...

ciljevi

Imate projekt na umu?

Započnimo suradnju i realizirajmo Vašu ideju.

Share This