fbpx
Nalazite se ovdje: Blue Bear » Vijesti » SEO optimizacija » Onsite SEO optimizacija

Onsite SEO optimizacija

SEO optimizacija

onsite SEO optimizacija

Donosimo Vam 10 koraka za onsite SEO optimizaciju:

 1. Provedite istraživanje ključnih riječi: identificirajte ključne riječi i fraze koje vaša ciljana publika koristi za traženje vaših proizvoda ili usluga.

2. Optimizirajte naslove svojih stranica: Upotrijebite ciljane ključne riječi u naslovima svojih stranica kako biste pomogli tražilicama da razumiju o čemu se radi u vašem sadržaju.

3. Optimizirajte svoje naslove: Koristite naslove (H1, H2, itd.) da organizirate svoj sadržaj i olakšate čitanje korisnicima. Koristite ciljane ključne riječi u svojim naslovima gdje je to prikladno.

4. Optimizirajte svoje meta opise: Napišite uvjerljive meta opise koji uključuju vaše ciljane ključne riječi i potiču korisnike da kliknu do vaše web stranice.

5. Koristite alt oznake za slike: Koristite opisne alt oznake za svoje slike kako biste tražilicama pomogli da razumiju o čemu se radi na vašim slikama.

6. Stvorite visokokvalitetan sadržaj: Stvorite visokokvalitetan, koristan i relevantan sadržaj koji cilja vaše ključne riječi i pruža vrijednost vašim korisnicima.

7. Koristite interno povezivanje: Koristite interno povezivanje kako biste tražilicama pomogli da razumiju strukturu vaše web stranice i kako su vaše stranice međusobno povezane.

8. Optimizirajte strukturu URL-a: koristite čiste i opisne URL-ove koji uključuju vaše ciljne ključne riječi gdje je to prikladno.

9. Poboljšajte brzinu svoje web stranice: Optimizirajte brzinu svoje web stranice minimiziranjem veličina datoteka, optimiziranjem slika i korištenjem predmemoriranja i mreža za isporuku sadržaja.

10. Neka vaša web stranica bude prilagođena mobilnim uređajima: Provjerite je li vaša web stranica prilagođena mobilnim uređajima i responzivna, tako da se ispravno prikazuje na svim uređajima.

Slijedeći ovih 10 koraka, možete optimizirati svoje web mjesto za tražilice i poboljšati svoje šanse za viši rang u rezultatima pretraživanja, privući više prometa na svoje web mjesto i naposljetku potaknuti više konverzija i prihoda.

Usluge:

 • Izrada web stranica
 • Izrada web trgovina
 • Izrada web aplikacija
 • Izrada desktop aplikacija
 • Izrada mobilnih aplikacija
 • Web hosting
 • SEO optimizacija
 • Digitalni marketing
 • Grafički dizajn
 • Održavanje weba
Off-site SEO optimizacija

Off-site SEO optimizacija

U ovom članku, otkrit ćemo vam sve što trebate znati o off-site SEO optimizaciji i kako to može poboljšati vašu prisutnost na internetu.

Zašto SEO optimizacija

Zašto SEO optimizacija

Razgovarajmo o SEO-u ili optimizaciji za tražilice. Koristili smo SEO na vlastitoj web stranici i stvarno nam je pomogao poboljšati rangiranje u tražilici i dovesti više prometa na našu web stranicu. Kako bih počeli sa SEO-om, prvo smo malo istražili ključne riječi...

ciljevi

Imate projekt na umu?

Započnimo suradnju i realizirajmo Vašu ideju.

Share This