fbpx
Nalazite se ovdje: Blue Bear » Vijesti » SEO optimizacija » Onsite SEO optimizacija

Onsite SEO optimizacija

SEO optimizacija

onsite SEO optimizacija

Donosimo Vam 10 koraka za onsite SEO optimizaciju:

 1. Provedite istraživanje ključnih riječi: identificirajte ključne riječi i fraze koje vaša ciljana publika koristi za traženje vaših proizvoda ili usluga.

2. Optimizirajte naslove svojih stranica: Upotrijebite ciljane ključne riječi u naslovima svojih stranica kako biste pomogli tražilicama da razumiju o čemu se radi u vašem sadržaju.

3. Optimizirajte svoje naslove: Koristite naslove (H1, H2, itd.) da organizirate svoj sadržaj i olakšate čitanje korisnicima. Koristite ciljane ključne riječi u svojim naslovima gdje je to prikladno.

4. Optimizirajte svoje meta opise: Napišite uvjerljive meta opise koji uključuju vaše ciljane ključne riječi i potiču korisnike da kliknu do vaše web stranice.

5. Koristite alt oznake za slike: Koristite opisne alt oznake za svoje slike kako biste tražilicama pomogli da razumiju o čemu se radi na vašim slikama.

6. Stvorite visokokvalitetan sadržaj: Stvorite visokokvalitetan, koristan i relevantan sadržaj koji cilja vaše ključne riječi i pruža vrijednost vašim korisnicima.

7. Koristite interno povezivanje: Koristite interno povezivanje kako biste tražilicama pomogli da razumiju strukturu vaše web stranice i kako su vaše stranice međusobno povezane.

8. Optimizirajte strukturu URL-a: koristite čiste i opisne URL-ove koji uključuju vaše ciljne ključne riječi gdje je to prikladno.

9. Poboljšajte brzinu svoje web stranice: Optimizirajte brzinu svoje web stranice minimiziranjem veličina datoteka, optimiziranjem slika i korištenjem predmemoriranja i mreža za isporuku sadržaja.

10. Neka vaša web stranica bude prilagođena mobilnim uređajima: Provjerite je li vaša web stranica prilagođena mobilnim uređajima i responzivna, tako da se ispravno prikazuje na svim uređajima.

Slijedeći ovih 10 koraka, možete optimizirati svoje web mjesto za tražilice i poboljšati svoje šanse za viši rang u rezultatima pretraživanja, privući više prometa na svoje web mjesto i naposljetku potaknuti više konverzija i prihoda.

Usluge:

 • Izrada web stranica
 • Izrada web trgovina
 • Izrada web aplikacija
 • Izrada desktop aplikacija
 • Izrada mobilnih aplikacija
 • Web hosting
 • SEO optimizacija
 • Digitalni marketing
 • Grafički dizajn
 • Održavanje weba
Moć lokalnog SEO-a

Moć lokalnog SEO-a

U današnjem digitalnom dobu, lokalni SEO postao je vitalna strategija za tvrtke koje ciljaju određena geografska područja.

Kako postaviti najbolji URL?

Kako postaviti najbolji URL?

URL (Uniform Resource Locator) je važan dio vaše web stranice jer služi kao adresa koja omogućava korisnicima da pristupe vašoj stranici.

Backlinkovi u SEO-u

Backlinkovi u SEO-u

Dobrodošli u svijet SEO-a! Ako se bavite optimizacijom svoje web stranice, sigurno ste čuli za backlinkove. No, što su zapravo backlinkovi i kako utječu na SEO? U ovom članku ćemo vam sve objasniti.

Blue Bear - realizirajmo Vašu ideju

Imate projekt na umu?

Započnimo suradnju i realizirajmo Vašu ideju.

Share This