fbpx
Nalazite se ovdje: Blue Bear » Vijesti » Digitalni marketing » Google Tag Manager

Google Tag Manager

Digitalni marketing

Google Tag Manager

Google Tag Manager – Upravljanje oznakama na web stranici

Google Tag Manager (GTM) je besplatan alat koji omogućuje web stranicama jednostavno upravljanje oznakama. Oznake su kodovi koji se ubacuju u web stranice i pomažu u analizi ponašanja korisnika, kao i u izvođenju marketinških aktivnosti. GTM omogućuje vlasnicima web stranica da upravljaju i ažuriraju oznake bez potrebe za poznavanjem koda.

Što je Google Tag Manager?

Google Tag Manager je alat za upravljanje oznakama koji vam omogućuje dodavanje i upravljanje različitim marketinškim oznakama na vašoj web stranici. Oznake se koriste za prikupljanje podataka o korisničkom ponašanju na vašoj web stranici, kao i za marketinške aktivnosti kao što su remarketing kampanje.

Google Tag Manager je besplatan alat koji vam omogućuje upravljanje različitim vrstama oznaka na vašoj web stranici, uključujući Google Analytics, Facebook Pixel, AdWords i druge marketinške oznake.

Kako koristiti Google Tag Manager?

Google Tag Manager je vrlo jednostavan za korištenje. Nakon što se prijavite na svoj račun, morate instalirati kod na svoju web stranicu. Nakon što je kod instaliran, možete početi dodavati oznake za analizu i marketinške aktivnosti.

Kada koristite Google Tag Manager, možete brzo i jednostavno ažurirati i upravljati svojim oznakama bez potrebe za kodiranjem. Također, GTM omogućuje praćenje klikova, posjeta stranica, transakcija i drugih aktivnosti na vašoj web stranici.

Prednosti korištenja Google Tag Managera

Korištenje Google Tag Managera ima brojne prednosti za vlasnike web stranica. Evo nekoliko najznačajnijih:

 1. Jednostavno upravljanje oznakama: Google Tag Manager omogućuje vam brzo i jednostavno upravljanje oznakama bez potrebe za kodiranjem.
 2. Preciznije praćenje korisničkog ponašanja: GTM omogućuje vam preciznije praćenje korisničkog ponašanja na vašoj web stranici, što može pomoći u poboljšanju konverzija.
 3. Ušteda vremena i novca: Korištenje GTM-a može uštedjeti vrijeme i novac, jer ne morate angažirati razvojnog programera za upravljanje oznakama.
 4. Integracija s drugim alatima: Google Tag Manager se može integrirati s drugimim alatima za analizu web stranica, kao što su Google Analytics i AdWords, što vam omogućuje da sve vaše podatke pratite na jednom mjestu.
 5. Mogućnost testiranja: Google Tag Manager omogućuje vam da testirate različite oznake prije nego ih stavite u upotrebu na svojoj web stranici, što vam omogućuje da optimizirate svoje marketinške aktivnosti.

Zaključak

Google Tag Manager je besplatan alat koji omogućuje web stranicama da upravljaju i ažuriraju različite oznake na svojoj web stranici. GTM omogućuje vam precizno praćenje korisničkog ponašanja, integraciju s drugim alatima za analizu web stranica, testiranje različitih oznaka i još mnogo toga. Korištenje Google Tag Managera može uštedjeti vrijeme i novac, a vlasnicima web stranica omogućuje da bolje razumiju korisničko ponašanje i optimiziraju svoje marketinške aktivnosti.

Usluge:

 • Izrada web stranica
 • Izrada web trgovina
 • Izrada web aplikacija
 • Izrada desktop aplikacija
 • Izrada mobilnih aplikacija
 • Web hosting
 • SEO optimizacija
 • Digitalni marketing
 • Grafički dizajn
 • Održavanje weba

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Blue Bear - realizirajmo Vašu ideju

Imate projekt na umu?

Započnimo suradnju i realizirajmo Vašu ideju.

Share This