fbpx

Blue Bear – Tim mladih iskusnih dizajnera i developera.

Naše usluge uključuju super brzi web hosting, izradu web stranica, aplikacija i trgovina, izradu mobilnih aplikacija i desktop rješenja uz stalnu podršku i održavanje.

blue-bear-o-nama

Višegodišnje iskustvo u izradi web aplikacija, web trgovina, web stranica

Vaši ciljevi su naši ciljevi. Pomažemo Vašem poslovanju

Projekata

Klijenata

Godina iskustva

Podrška

Znanjem i iskustvom Vaše ideje pretvaramo u vrhunske proizvode, rješenja koja traju i daju rezultate. Vaši ciljevi su naši ciljevi. Pratimo najnovije i najmodernije tehnologije i tehnike rada kako bi Vam omogućili uslugu na najvećoj razini. Poznati smo po kvaliteti i fleksibilnosti. Unaprijedite Vaše poslovanje uz naš tim. tvaramo inovativan i responzivan dizajn koji realiziramo najnovijim tehnologijama.

Izrađujemo web, desktop i mobilne aplikacije. Ujedinjujemo strategije, kreativnost i vrhunsku tehnologiju kako bismo stvorili izvrsne i učinkovite internet stranice, praktične online trgovine, fleksibilne i moćne web aplikacije za naše klijente i partnere.

Dizajniramo i razvijamo inovativna digitalna rješenja koja će trajati godinama.

Povoljne i moderne web aplikacije, web trgovine, web stranice

Misija i vizija

Povoljno, moderno, održivo i vizaulno privlačno riješenje koje traje godinama.

Ključ u ruke

Pružamo uslugu od zakupa domene, web hostinga, planiranja i realizacije projekta do održavanja i podrške.

Podrška i planiranje

Pružamo podršku 24/7 kako bi Vam u svakom trenutku bili na raspolaganju.

Digitalna transformacija i zelena tranzicija

Dozvolite da Vam pomognemo u modernizaciji Vašeg poslovanja. Pružamo usluge za mikro, male i velike tvrtke.

$

UPIT

dizajn

DIZAJN

izrada

IZRADA

test

TEST

produkcija

PRODUKCIJA

Mobilne aplikacije

Izrađujemo aplikacije prema Vašim željama i potrebama. Mobilne aplikacije će poboljšati Vaš brend i poziciju na tržištu. iOS i Android sustavi.

Web hosting

Vrhunski web hosting paketi koji koriste SSD NVMe m2 diskove uključuju cPanel, 1-click installer (Softaculous), neograničeni promet i 24/7 podršku.

Web stranice, aplikacije i trgovine

Dizajn i izrada responzivnih web stranica i trgovina korištenjem CMS ili custom sustava uz integraciju kartičnog plaćanja.

Računalni programi

Prilagodljiva, modularna i integralna poslovna rješenja. Ubrzajte i olakšajte Vaš rad. Unaprijedimo Vaše poslovanje uz izradu, obuku i podršku.

“Poštovani, ovim putem željeli bismo zahvaliti na visokoj profesionalnosti koju ste pokazali od samog početka naše suradnje. Vaše ideje, kooperativnost, pouzdanost, dostupnost, razumijevanje i učinkovitost su za svaku pohvalu. Mlade, ugodne i susretljive osobe koje s nevjerojatnom lakoćom obavljaju nama bitne zadatke i u koje se uvijek možemo pouzdati. Veselimo se nastavku poslovanja sa vama.”

Adela Osvladić

Poslovni tajnik, HVIDR-a HR
ciljevi

Imate projekt na umu?

Započnimo suradnju i realizirajmo Vašu ideju.